DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2065760-0,43%
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı

Söz verilmesini istemiyoruz

ABONE OL
Aralık 1, 2021 12:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her maçın çok önemli olduğunu söyleyen Toköz, sorunun şu şekilde olduğunu söyledi:

“Toplum içinde söylediklerimizden çok etkilendiğimizi söyleyemem. Önce işimize bakmamız lazım. Takım arkadaşlarımızla da bu şekilde konuşuyoruz. Rehavete kapılmak istemiyoruz. İzliyoruz. tek tek oyun.Bu nedenle her seferinde Oyunlar bizim için çok önemli.Bu yüzden seyirciye daha fazla dikkat etmeye çalışıyoruz.İç odağımızı bozmadan devam ediyoruz.Bir oyunu kaybedersek, farklı bir oyun olacak. İşte bu yüzden işimizi iyi yaparken çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bir şey olursa Allah razı olsun ve yolumuza devam edeceğiz.”

“Konuşması inanılmaz”

Çok iyi çalıştıklarını ve her oyuncunun bir anda oynama şansı bulabileceğini söyleyen Tokoz, huhubet şu cümleyi kullandı:

“Türk futbolcuların dostluğu çok iyi. Hepimiz birbirimizi çok seviyor ve saygı duyuyoruz. Oynayan veya oynamayan oyuncu farkı yok. Bu maçtan önce Abdul Kadirfinger inanılmaz bir konuşma yaptı Erce sakatlandı ve Arda sahada. Sahada bazı oyuncularımız sakatlandı, bazı oyuncular oynuyor.Birdenbire bekleyen oyuncuların forma şansı oluyor.Nasılsa bu yenilgi devam ediyor.Takımda bekleyen veya bekleyen oyuncu kim olursa olsun,çok etkili. hocalar bize güzel analizler ve eğitimler verdiler. tüm bunlar birleşince ortaya mükemmel bir takım çıkıyor. hepimiz nasıl kazanacağımızı biliyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.