DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21538060,38%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
  • Karşıyaka Haber
  • Spor
  • Göztepe, 29 Kasım Pazartesi günü Toto Süper Lig’in 14. haftasında evinde Fenerbahçe ile oynayacak

Göztepe, 29 Kasım Pazartesi günü Toto Süper Lig’in 14. haftasında evinde Fenerbahçe ile oynayacak

ABONE OL
Aralık 1, 2021 08:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir ekibi Adnan Süvari tesisinde antrenmanlarına devam ederken, kaptan Halil Akbunar antrenman öncesi basına açıklama yaptı. Khalil, uzun bir aradan sonra hayranlarıyla tam kapasite bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını belirterek, hayranlarının her zamanki gibi onlara güç katacağını söyledi.

Her maçta 3 puan alabileceklerini kaydeden tecrübeli oyuncu, “Takım bizim için önemli değil. Umarım Pazartesi günü 3 puan alan taraf olabiliriz. Bizim için her maç 3 puan, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor umurumuzda değil. “Sahada kazanacağız” dedi.

Halil Akbnar, bir önceki maçta Fenerbahçe’ye attığı gol hatırlatıldığında, “Umarım gol atan taraf olabiliriz, meritbet gol atmasam da kazanmamızı isterim. Ümidim de bu yönde. Evet, Fenerbahçe’ye karşı bir gol atabilirim ve umarım bu Pazartesi günü olur” dedi.

Akbunar, maalesef evlerinde daha az puan topladıklarına dikkat çekerek, “Pozisyona giremezsek sorun yaşarız ama pozisyonlar da buluruz diyeceğim. Bu şanssızlığı kıracağımıza inanıyorum. Her zaman böyle olmuyor. Umarım bu kıyameti kırabiliriz ve o zaman hedefi görürsünüz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.