DOLAR 32,3475 0.24%
EURO 35,1333 -0.05%
ALTIN 2.304,361,19
BITCOIN 23065053,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
İtalya’da Soruşturma Devam Ediyor

İtalya’da Soruşturma Devam Ediyor

ABONE OL
Aralık 27, 2022 11:25
İtalya’da Soruşturma Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor mahkemesi, Torino savcısının yakın zamanda sonuçlandırdığı ve İtalyan Futbol Konfederasyonu (FIGC), Juventus ve diğer kulüplerin dâhil olduğu aşırı sermaye kazançları ve transferler de dahil olmak üzere mali yolsuzluktan Juventus’a odaklanan soruşturmasının ardından yeni bir adım attı. Futbolcu transfer değeri. Soruşturma dosyasını yeniden açacağı söylendi. İtalyan ANSA

Ajansının haberine göre spor mahkemesi, Juventus’un merkezinde yer alan Torino’da savcılığın geçtiğimiz günlerde yürüttüğü soruşturmada yeniden harekete geçti. Mariobet

Sayılı FIGC Spor Savcılığı’nın, Mayıs ayında yayınlama kararı aldığı Juventus ve diğer kulüplerin haksız sermaye kazançları ve oyuncu transferlerinin değerini farklı şekilde göstermesi gibi mali yolsuzluklar hakkında soruşturma dosyasını yeniden açacağı kaydedildi. .

Juventus kulübü de diğer 8 kulüple birlikte soruşturmanın yeniden açılacağı konusunda bilgilendirildiğini doğruladı ve dosyanın yeniden açılmasına karar verdi.

Corriere dello Sporti’nin haberine göre FIGC’nin yeniden açılan dosyasında 9 kulüp ve 52 teknik direktörün adı geçti. İlgili kulüpler; Juventus, Empoli, Genoa, Novara, Parma, Pescara, Pisa, Pro Vercelli ve Sampdoria’dan bahsedildi.

Haberde, belgelerin Ocak ayında incelendiği 2022-23 sezonundan itibaren sporun küme düşme de dahil olmak üzere “acı verici” cezalarla karşı karşıya kalabileceği söylendi. FIGC, Nisan ayında 11 kulüp ve 61 teknik direktöre para cezası verdi. Dönemin Juventus başkanı Andrea Agnelli ve Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis gibi isimler için uzun süreli diskalifiye aranıyordu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.