DOLAR 32,4592 -0.13%
EURO 34,7823 -0.61%
ALTIN 2.439,810,16
BITCOIN 2076241-1,16%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Burak Yılmaz’dan Açıklamalar

Burak Yılmaz’dan Açıklamalar

ABONE OL
Aralık 27, 2022 17:43
Burak Yılmaz’dan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray… Süper Lig’in dört büyük kulübünde de görev yaptı, A takımın en çok gol atan oyuncuları arasında adını yazdırdı. 35 yaşında ilk Avrupa deneyimini Lille’de kazandı. Başkentin devleri PSG’ye karşı kendi liderliğinde tarih yazdı.

“Saldırgan mesajlar vardı ama canları sağolsun”

Dünya Kupası’nda Portekiz’e attığı penaltıyla ilgili sorulan tecrübeli oyuncu, “Penaltıyı kaçırınca çok üzüldüm. Önemli değil. Hayatımın en hüzünlü günlerinden biriydi. Kırdıklarımdan tekrar özür dilerim.” Supertotobet

“Schalke’ye attığım golü unutamıyorum”

“Şampiyonlar Ligi’nde kariyerinde attığın en güzel gol neydi?” sorusuna Burak Yılmaz şöyle yanıt verdi: “Onlar Hepsi çok güzeldi ama Schalke’ye attığım golü asla unutmayacağım. Benim için en güzel gol Schalke’nin kendi kalesine attığı goldü.”

“Burak Yılmaz, Şenol Güneş ile bambaşka biri oldu”

Başarılı forvet, “Burak Yılmaz’ın 2010 öncesi ile sonrası arasındaki fark nedir?” sorusunda Şenol Güneş’i övdü. .. Yılmaz, “2010’dan önce futbolla pek ilgilenmiyordum. 2010’dan sonra Şenol Güneş’le tanıştığımda futbolu hayatımın merkezine koydum. Futbolla yaşamaya başladım. Burak Yılmaz bambaşka bir insan oldu.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.