DOLAR 32,3504 0.3%
EURO 35,1364 -0.04%
ALTIN 2.308,651,38
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Ronaldo’dan ters köşe dengeleri değiştirecek transfer

Ronaldo’dan ters köşe dengeleri değiştirecek transfer

ABONE OL
Aralık 27, 2022 17:49
Ronaldo’dan ters köşe dengeleri değiştirecek transfer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Futbol dünyasını ayağa kaldıran ve Manchester United’ı alt üst eden bir röportaja imza atan Cristiano Ronaldo, Red Devils’te istenmeyen adam ilan edildi. Manchester United’da aldatıldığı ve Manchester United ile yollarını ayırdığı söylenen Portekizli süper yıldız, Portekiz’de on Hag, Ragnick ve Rooney ile yaptığı röportajın ardından Bombshell iddiasını ortaya attı.

Cristiano Ronaldo: Beni çok endişelendiriyorlar Betturkey

Ronaldo, Manchester United’a taşınmasından teknik direktör Erik Ten Hag ile yaşadığı krize, Wayne Rooney’e yönelik eleştirilerden Ralf dönemine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Rangnick. Portekizli oyuncu, “Manchester United beni hayal kırıklığına uğrattı. Erik Ten Hag’a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı duymayana ben de saygı duymam. Bana çok saldırıyorlar ve sürekli takımdan ayrılmam için beni zorluyorlar. Ekledi:

“Umurumda değil!”

“Kötü ruh halinin sebebi benmişim gibi gösteriliyor. Sadece teknik direktör değil, kulübün diğer bazı üyeleri de ihanete uğramış gibi hissediyorum. Buna cevap vermemeliyim. Bilmiyorum. Her neyse, umurumda değil.”

“Adını bile duymadım (Ralf Ragnick)”

“İnsanlar gerçeği dinlemeli. İhanete uğramış hissediyorum. Bazı insanlar beni burada istemiyor gibi hissediyorum. Sadece bu sezon değil, geçen sezon da. Manchester United, Sir Alex Ferguson’un ayrılmasından sonra herhangi bir gelişme göstermedi. Sıfır ilerleme var. Bir menajer bile değilseniz, nasıl Manchester United’ın patronu olursunuz? Adını bile duymadım (Ralf Ragnick).”

Ronaldo’nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi sayesinde yollar ayrıldı. Manchester United’daki ilk sezonunda (2003-2009), 1 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 3  Premier Lig kupası kazanan Ronaldo,  Erik ten Hag’ın teknik direktörlüğünde ilk 11’e yükseldi. ve iki kez FIFA en iyi ödülü sahibi, katkılarından dolayı takdir edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.