DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20781402,62%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Yeni Yıl Hediyesi Koçtaş’tan Alınır

Yeni Yıl Hediyesi Koçtaş’tan Alınır

ABONE OL
Aralık 17, 2021 13:20
Yeni Yıl Hediyesi Koçtaş’tan Alınır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koçtaş, evlerini yeni yıl dekorasyonu için hazırlamak isteyenlere ilham veren fikirler ve sevdiklerine hediye almak isteyenlere birçok alternatif sunuyor. 2022 yılına sayılı günler kala dekorasyon meraklıları, doğada huzur bulanlar, tadilat benim işim diyenler, bahçe işlerini sevenler, oyun tutkunları ve mutfakta yaratıcılığını sergileyenler için yüzlerce hediye seçeneği Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında. 

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste buluşturan Koçtaş, yeni yılı evlerinde karşılayacaklar için dekorasyon önerileri ve çok çeşitli yeni yıl hediye alternatifi sunuyor. 

Yeni yılda sevdiklerini ayrıcalıklı bir hediye ile mutlu etmek isteyenler, farklı bütçelere uygun yılbaşı hediye seçeneklerini Koçtaş’ta bulabilir. Dekorasyon meraklıları, doğada huzur bulanlar, tadilat benim işim diyenler, bahçe işlerini sevenler, oyun severler, mutfakta vakit geçirmekten keyif alanlar ve minikler için yüzlerce hediye önerisi Koçtaş’ta. 

Sevdiklerine el emeği bir hediye hazırlamak isteyenleri de unutmayan Koçtaş, kendin yap yılbaşı hediye fikirleri de sunuyor. Betondan el görünümlü bir saksı yaparak çiçek ekmek isteyenler,  dallardan çerçeve yapmak isteyenler ya da dekoratif punch işlemenin püf noktalarını öğrenmek isteyenler tüm bu bilgilere Koçtaş Yaşayan Evler BLOG’dan ulaşabilir. 

Yılbaşı ruhunu evlerine yansıtmak için akla ilk gelen yılbaşı ağaçlarında her bütçeye uygun seçenekler de Koçtaş’ta… Yeni yıl süslemelerinin vazgeçilmezi olan kırmızı, çam yeşili, gümüş ve altın sarısı gibi ikonik renklerle yılbaşı ağacını süsleyerek evlerde neşeli bir atmosfer yaratmak mümkün. Şık bir yılbaşı dekorasyonu yapmak isteyenler altın ve şampanya rengindeki farklı formda dekoratif süsleri tercih edebilir. Top formunun dışında yıldız, kar tanesi ve buz saçağı gibi formlar da yılbaşı dekorasyonunda öne çıkıyor.  Yeni yıl ağacını süslerken kullanılan yılbaşı süsleri yaşam alanlarında yer alan bitkilerin üzerine, dalların ağırlığını kaldırabilecek büyüklükte asılarak farklı bir dekorasyon oluşturulabilir. 

Evlerde ışıl ışıl bir ortam yaratmanın en eğlenceli yolu olan LED ışıklar yılbaşı ağacı dışında farklı alanlarda da kullanılarak yılbaşı dekorasyon süslemelerine göz alıcı bir dokunuş katılabilir. Anı duvarı yaparak ve bu alanı LED aydınlatma kabloları ile süsleyerek de farklı bir yılbaşı tasarımı yapılabilir. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.