DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Tommy Hilfiger Impact, Anadolu Efes Oyuncuları ile Buluştu

Tommy Hilfiger Impact, Anadolu Efes Oyuncuları ile Buluştu

ABONE OL
Eylül 27, 2021 21:20
Tommy Hilfiger Impact, Anadolu Efes Oyuncuları ile Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayallerini gerçekleştirenlerin parfümü Tommy Hilfiger IMPACT, yeni sezona son Turkish Airlines EuroLeague ve ING Basketbol Süper Lig şampiyonu olarak başlayan Anadolu Efes Spor Kulübü’nün her sene gerçekleşen medya gününde sporcularla buluştu! 

 

Anadolu Efesin destekçisi, tutkularının peşinden gitmekten korkmayan cesur erkeklerin parfümü Tommy Hilfiger IMPACT,  Anadolu Efes Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen ve tüm gün süren Media Day etkinliğine katılarak ortaya eğlenceli görüntüler çıkarttı. Kokusunu coca yapraklarının özünden alan  alt notalarında paçuli ve akigala ağacı esansıyla harmanlanmış bu maskülen parfüm, Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları ile yeniden tanıtıldı. Takımın başarılı isimlerinden Doğuş Balbay, Shane Larkin ve Tibor Pleissin de katıldığı çekimde oyuncular IMPACTin ikonik kırmızı beyaz ve mavi renkler kullanılarak özel olarak tasarlanmış T formlu transparan şişesi ile keyifli bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.