DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
İzmir’de Buz Lazer Epilasyon Farkı

İzmir’de Buz Lazer Epilasyon Farkı

ABONE OL
Aralık 17, 2021 18:35
İzmir’de Buz Lazer Epilasyon Farkı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yılların en çok tercih edilen lazer epilasyon tedavisi Buz Lazer, İzmir Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da kullanılmaktadır. Lazer Epilasyon İzmir merkezleri hızlı, güvenli ve konforlu olması nedeniyle Buz Lazer cihazlarını kullanmayı tercih etmektedir.

Ağrısız Lazer Epilasyon Deneyimi: Buz Lazer

Yaklaşık 30 yıldır istenmeyen tüylerden kurtulmanın kalıcı ve etkili yolu lazer epilasyondur. Ağda, jilet ve tüy dökücü gibi geçici çözümler yerine lazer epilasyon tercih edilmektedir. Lazer epilasyon etkili ve kalıcı bir yöntem olmasının yanında ağrılı bir uygulamadır. Bu dezavantajın avantaja çevrilmesi için uzun yıllar üzerinde çalışılan ve patentli teknolojilerle donatılan Buz Lazer ağrısız lazer epilasyon deneyimi sunması ile gözde bir uygulama haline gelmiştir.

Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan Buz Lazer, dünyanın ilk üç dalga boyuna sahip lazer epilasyon cihazı olan patentli bir markadır. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarının aynı sistemde birleştirilmiştir. Bu sayede tüm cilt ve kıl tiplerinde güvenli ve etkili sonuç almak mümkün olmaktadır.

Sahip olduğu patentli Ice Teknolojisi gelişmiş ve kompakt bir soğutma sistemidir. Uygulama esnasında cilt -3 dereceye kadar soğutulmaktadır. Soğutma, tedavi başlığının uç kısmındaki safir kısımdan yapılmaktadır. Safir uç, cilde temas ederek buz gibi soğuk bir etkiyle anında serinleme sağlanmaktadır. Bu sayede yoğun lazer ısısı hissedilmezken uygulama neredeyse tamamen ağrısız bir şekilde tamamlanmaktadır.

Sahip olduğu patentli SHR (Super Hair Removal) uygulama tekniği ise tedavi başlığının cilt üzerinde sürekli hareket ettirilmesiyle kıl kökleri kademeli olarak ısıtılmasını sağlamaktadır. Yüksek tekrarlama hızı ve çoklu lazer atımları ile kıl köklerinde etkili tahribat mümkün olmaktadır. Ayrıca bu teknik sayesinde uygulama masaj konforunda gerçekleştirilmektedir.

Sahip olduğu bu avantajlı teknolojiler sebebiyle İzmir lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer cihazları tercih edilmektedir.

Bacak Bölgesi Lazer Epilasyonu

Kadınlar, bacaklarda pürüzsüz bir görünüm için bacak lazer epilasyonu tercih etmektedirler. Erkekler de kimi zaman tamamen pürüzsüz bir görünüm için, genel olarak da seyreltme işlemi için lazer epilasyonu tercih etmektedirler. Bacak bölgesinde de sunduğu avantajlarla en çok tercih edilen yöntem ise Buz Lazer yöntemidir. Geniş uygulama başlığı ve çoklu lazer atımları sayesinde seanslar kısa sürmektedir. Bu sayede gün içinde bile uygulama yapılabilmektedir.

Bacak Bölgesi Lazer Epilasyon Seans Süresi

Bacak bölgesinin epilasyon uygulaması ortalama 8 seans önerilmektedir. Kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı ve cilt rengine bağlı olarak kişiden kişiye seans sayısı değişebilmektedir. Bu nedenle 1-2 seans erken veya geç bittiği durumlar da söz konusu olabilmektedir.

Güvenilir Lazer Epilasyon

Periyodik bakımı yapılan veya orijinal cihazları kullanan yalnızca Gerçek Buz Lazer merkezlerinin bulunduğu www.buzlazer.com adresini kontrol edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.