DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20824510,96%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Özelleştirilmiş ve Tescilli Kestamit Üreticisi: OKD Polimer 

Özelleştirilmiş ve Tescilli Kestamit Üreticisi: OKD Polimer 

ABONE OL
Ocak 25, 2024 21:59
Özelleştirilmiş ve Tescilli Kestamit Üreticisi: OKD Polimer 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özelleştirilmiş ve Tescilli Kestamit Üreticisi: OKD Polimer

OKD Polimer, kestamit çubuk ve levha üreticilerinden biridir. Mühendislik plastikleri üreten bir firma olduğu için endüstriyel alanlara özel ürün sunmaktadır. Türkiye’de plastik ve polimer ürünlerinde öne çıkan firma, güvenilirliği ve profesyonelliği ile faaliyet göstermektedir. Her ürünü özenle ve kaliteli ham maddelerle işleyen OKD Polimer, kestamit levha ve çubuk ürünlerini sunmaktadır. Bu ürünlerin türevi olarak da pek çok kullanım malzemesi üretmektedir.

Profesyonel ve Hızlı Kestamit Levha ve Çubuk Üreticisi

Kestamit levha ve çubuk ürünleri polietilen grubuna giren malzemelerdir. Dünya genelinde ilgi ve ihtiyaç duyulan bu ürünler, genelde sadece uzman üretim tesislerinde işlenmektedir. Türkiye’de de polietilen üretiminde sınırlı ve özel firmalar faaliyet göstermektedir. Bu firmalardan biri de OKD Polimer olup polietilen ürünlerden kestamit çubuk ve levha ürünlerini sunmaktadır.

Polietilen ürünlere artan taleple birlikte üretim süreci de hızlanmaktadır. Sektörde hızlılığı, kalitesi ve profesyonelliği ile adını duyuran OKD Polimer, tescilli bir polietilen ürünleri markasıdır. Dayanıklı ve kimyasallara dirençli olan bu ürünler, sıradan plastiklerden oldukça farklıdır. Zira bu ürünler mühendislik plastikler kategorisine girerek endüstriyel üretim tesislerinde kullanılmaktadır. Dayanıklılığı ve çok yönlü özellikleri ile öne çıkan polietilen ürünler metalin yerine bile tercih edilmektedir.

Türkiye’den Dünyaya Polietilen Ticareti

OKD Polimer, ticaret sınırlarını Türkiye’den Avrupa ülkelerine kadar genişletmiştir. Türkiye’de yıllardan beri polietilen üreticisi olarak tanınırken günümüzde dünya çapında da tanınmaya başlamıştır. Kestamit çubuk ve levha ürünlerine artan taleple birlikte pek çok ülkeye ticaret yapmaktadır.

Mühendislik plastikleri sektöründe yer edinmeyi başaran OKD Polimer, piyasada sağlam bir konumdadır. Akla ilk gelen isimlerden olmayı başaran firma, taleplere en iyi şekilde yanıt vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında sağlam iş ortaklarına sahip olan firmanın pek çok referansı vardır. Güvenilirliği, kalitesi ve müşteri memnuniyetine verdiği talep doğrultusunda firmanın iş birlikleri ve referansları giderek artmaktadır. Özellikle de kestamit levha ve çubuk gibi türev ürünleri ile öne çıkmaktadır.

Birbirinden Farklı Endüstriyel Sektörler İçin Profesyonel Polietilen Üretimi

OKD Polimer, sunduğu kestamit ürünlerini polietilen kategorisinde sunmaktadır. Profesyonel ve yüksek hacimli üretim yapan firma, pek çok sektörde faaliyet gösteren endüstriyel işletmeleri ürün sunmaktadır. Üretim süreci uzman mühendislikler tarafından yönetildiği için kusursuz kestamit ürünleri ortaya çıkmaktadır.

OKD Polimer tarafından üretilen polietilen ürünler, kalıplara dökülerek üretilmektedir. Hem yüksek basınçlı hem de düşük basınçlı üretim tekniklerini kullanmaktadır. Plastik piyasasında öne çıkan kestamit levha ve çubuk ürünleri etilenin polimerizasyonuyla elde edilmektedir. Kullanım alanlarına özel olarak sunulan plastik ürünleri sektörel taleplere göre şekillenmektedir. İnşaat, demir/çelik, medikal, otomotiv, petrol, lojistik, madencilik ve denizcilik gibi birbirinden farklı sektörlerde ürünleri tercih edilmektedir. Bu sektörlerde kullanılan bazı malzemelerin yapımında kestamit çubuk ve levha ürünleri kullanılmaktadır. OKD Polimer farkıyla özelleştirilmiş şekilde üretilen tüm ürünler, gereksinimleri ve beklentileri karşılamaktadır.

Üretim Alanlarında Tercih Edilen Kestamit Ürünlerinin Eşsiz Özellikleri

OKD Polimer, kestamit levha ve çubuk ürünlerini sunan bir firma olarak üst düzey özelliklerde ürün sunmaktadır. Mekanik özellikleri ve kristal yapısı ile öne çıkan bu ürünler kolay bir şekilde kaynaklanabilmektedir. Yüksek mukavemetli ve iyi talaşlı olma özellikleri ile de endüstriyel alanlarda tercih sebebidir. Sahip olduğu tüm bu özellikleri ile sınırlı değildir. Çok yönlü ve avantajlı özellikleri olmasına rağmen ekonomik maliyetlidir. OKD Polimer, kestamit çubuk ve levha ürünlerini uygun maliyetlerde sunan bir firma olarak da bilinmektedir. Daha fazla bilgi ve teklif almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.