DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20753290,81%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Otomatik ve Kepenk Sistemlerinde Özel Üretim Adresi: Profilist

Otomatik ve Kepenk Sistemlerinde Özel Üretim Adresi: Profilist

ABONE OL
Ocak 25, 2024 22:00
Otomatik ve Kepenk Sistemlerinde Özel Üretim Adresi: Profilist
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Otomatik ve Kepenk Sistemlerinde Özel Üretim Adresi: Profilist

Profilist, 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren köklü bir firmadır. Üretim, montaj ve satış sonrası hizmetleri ile müşterilerinin taleplerini karşılamaktadır. Firmanın temel üretim odak noktası otomatik kapı sistemleridir. Sektörün uzman kadrosuyla faaliyet gösteren Profilist, Türkiye’deki ilk üreticilerden biridir.  Teknolojik parkuru ile teknolojik alanda da yenilikçi yaklaşımını ortaya koymaktadır.

Uzman Kadro ile Sınırsız Hizmet

Profilist, 25 yıldır hizmet sunan bir firma olarak başarısını ortaya koymaktadır. Kurulduğu günden bu yana ürün portföyünü ve üretim yaklaşımlarını günün koşullarına göre çeşitlendirmekte ve değiştirmektedir. Ürün portföyündeki çeşitlilik ve yenilikçi üretim  yaklaşımları ile öne çıkan firma, kesintisiz ve kaliteli hizmetiyle öne çıkmaktadır. Profilist, hizmetlerinden ve ürünlerinden yararlanmak isteyen her müşteriye yardımcı olmaktadır. Farklı iletişim adreslerinden iletişime geçilerek firmanın tüm ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Projeye Özel Çözümler

Modern dünyanın gereksinimlerini karşılayan otomatik kapılar, Profilist tarafından sunulmaktadır. Firma, endüstriyel alanların gereksinimlerine uygun üretim yapmaktadır. Güvenlik ve kolaylık sağlayan bu kapı sistemleri, projelere uygun olarak tasarlanır. Dolayısıyla kapsamlı ve farklı projeniz varsa özelleştirilmiş kapı ürünleri sunar.

Profilist, otomatik kapı firmalarında öne çıkan bir lider bir konuma sahiptir. Projeye uygun çözümler sunan firma, işletmelerin ve müşterilerin taleplerini dikkate alır. Proje boyutu, bütçesi, hedefleri ve zaman çizelgesi gibi faktörlerle birlikte uygun planlamalar yapar. Otomatik kapı konusunda esnek avantajlardan ve uzmanlıktan yararlanmak için bu firmayı tercih edebilirsiniz.

Ürün Portföyü Çeşitliliği ile Dünya Çapında İhracat

Profilist, 1999 yılında İstanbul Sultanbeyli’de kurulmuş üretim tesisine sahip bir firmadır. Üretim haricinde de faaliyet gösteren firma montaj fabrikadan satış ve teknik servis hizmetlerı sunmaktadır. Üretim ve hizmetleri ile kendi sektöründe öne çıkmayı başarmaktadır. 3.500 metrekarelik üretim kapasitesinde birbirinden farklı ürünleri müşterileri için üretmektedir. İşlevsel ve teknik özelliklerle donatılmış kapı sistemleri, büyük ölçekli endüstriyel alanlara hitap etmektedir.

Kaliteli ve Dayanıklı Malzemelerden Üretilmiş Özel Kapı Sistemleri

Firma tarafından üretilen tüm kapı sistemleri dayanıklı koruyucu malzemelerle kaplanmış ve galvaniz çelikten imal edilmiştir. Her mevsimde uzun süre kullanım ömrü olduğu için endüstriyel alanlara güvenilirlik sağlar. Özellikle de firma tarafından sunulan otomatik ve fotoselli kapı ürünleri yoğun ilgi görmektedir. PVC ve hermetik kapı ürünleri de bazı kullanım alanlarında tercih edilmektedir. Her bir ürün, farklı özelliklerine ve kullanım alanlarına hitap ettiği için işletmelerin taleplerine göre sunulmaktadır.

Müşteri memnuniyetini ve güvenilirliğini her daim ön planda tutan Profilist, profesyonel bir çözüm ortağıdır. Çalışan ve müşteri memnuniyetini bir arada sağlayan firma, hakkaniyetli bir hizmet sunmaktadır. Müşteri ve çalışanlarına verdiği değer sayesinde öne çıkmaktadır. İlk günden beri dinamik hizmet sunduğu için günümüzde de bu dinamikliği teknolojik koşullara göre hızlandırmıştır. Sektörün öne çıkan firmalarından olmayı başaran Profilist, pek çok işletme ile iş birliği yapmaktadır.

Teknolojik Gelişmeleri Takip Eden Üretim Sistemleri

Eski tip kepenklerin yerini günümüzde otomatik ve hermetik kapı sistemleri almıştır. Profilist, yeni nesil otomatik kapı sistemlerini sunan bir firmadır. Kullanıcıların ve işletmelerin gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayan firma, kaliteli ve çözümler sağlamaktadır. Profilis’in hizmet ve ürünleri son teknoloji imkanları ile üretildiği için kalite garantisini vermektedir. Kendine özgü çelik galvanizden imal edilen kapı sistemlerini sipariş edebilirsiniz.

Otomatik kepenk sistemleri işlevsel yönleriyle kullanım alanlarına kolaylık sağlamaktadır. Teknolojik dokunuşları ve uzaktan kumanda gibi özellikleri ile konforlu bir kullanım sunmaktadır. Villa, hastane, alışveriş merkezi, hastane ve daha birçok yerde bu kapı sistemlerini tercih etmek mümkün. Otomatik kapı ve kepenk sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için Profilist ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.