DOLAR 32,5906 0.29%
EURO 34,8062 0.09%
ALTIN 2.491,600,30
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

ABONE OL
Aralık 2, 2021 22:10
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Değerli Hemşehrilerim;

 

10 – 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası bir kutlama günü değil; bir farkındalık günüdür. Milas Belediyesi olarak bizler, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Görev süremiz boyunca engelli kardeşlerimizin sosyal hayata katılımı noktasında yaptığımız çalışmalar engelli vatandaşlarımıza karşı hassasiyetimizin en önemli göstergesidir. Engelli Nakil Aracımızla birlikte kentimizde engelli yurttaşlarımızın ulaşımı konusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizler gerek hizmetlerimizle gerekse sosyal sorumluluk projelerimizle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

 

Değerli hemşerilerim; engel sadece zihinlerde olan bir kavramdır. Unutulmamalıdır ki zihnimizdeki engelleri kaldırmadıkça hiçbir yasa, uygulama ve faaliyet engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları gideremez. Bir kez daha ifade etmek gerekir ki sosyal yaşam içerisinde, engelli vatandaşlarımızın kimsenin yardımı olmadan kendilerini varedebilmeleri temel bir insan hakkıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumumuz adına bir farkındalık yaratmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür dileyerek, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.