DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2052153-1,84%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Kartepe'nin Gençlerine “Çiçek Gibi" Salon Yapıldı

Kartepe'nin Gençlerine “Çiçek Gibi" Salon Yapıldı

ABONE OL
Mart 27, 2024 14:20
Kartepe'nin Gençlerine “Çiçek Gibi" Salon Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Milletvekili Sami Çakır ile birlikte yapımı tamamlanan Maşukiye Spor Salonu’nu ziyaret ederek, ilk gösteri maçında voleybolculara eşlik ettiler.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’ye Türkiye Yüzyılına yakışan yeni tesisler ve yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Başkan Kocaman beraberinde AK Parti Milletvekili Sami Çakır ile birlikte yapımı tamamlanan Maşukiye Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu.

ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan Maşukiye Spor Salonu toplam 1350 metre kareden oluşuyor. Tesis içerisinde basketbol ve voleybol sahası, fitness, pilates salonları, tribün, çalışma ofisleri, teknik oda, hakem odaları ve soyunma odaları yer alıyor.

TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞAN ESERLER

Maşukiye Spor Salonu hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Türkiye Yüzyılı’mıza yakışır eser ve hizmetlerle Kartepe’mizin değerine değer katıyoruz! Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz gibi Maşukiye Spor Salonu’muzun yapımını tamamladık. Burada artık gençlerimiz antrenmanlarını ve maçlarını rahatlıkla yapabilecek; fitness ve pilates salonlarında kadınlarımız konforlu bir şekilde sportif aktivitelerini gerçekleştirebilecek” açıklamasında bulundu.

 

GENÇLİK VE SPOR KAZANDI

Gençlere konforlu spor ve antrenman yapma olanağı sunan salonun ilk gösteri maçında, Kartepe Belediyespor ve Leyla Sarıgöl Ortaokulu voleybol takımlarına Çakır ve Kocaman eşlik etti. Maç sonu açıklama yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Salonumuz hayırlı olsun. Kazanan gençlerimiz oldu. Pırıl pırıl evlatlarımızdan daha çok spor yapmalarını bekliyor ve güzel başarılara imza atmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.