DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21656490,41%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Kartepe'de AVIS 2024 Şampiyonası Sona Erdi

Kartepe'de AVIS 2024 Şampiyonası Sona Erdi

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 15:11
Kartepe'de AVIS 2024 Şampiyonası Sona Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin desteğiyle Kocaeli Otomobil Sporları Kulübünce Kartepe Bayraktepe mevkisinde düzenlenen yarışlarda 5 ayrı kategoride 30 sporcu mücadele etti.

Organizasyonun ikinci gününde 5,87 kilometre uzunluğundaki parkuru 3 kez geçen sporculardan dereceye girenlere ödülleri verildi.

START VERİLDİ

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz tarafından yarışın startı verilirken, sporcular zorlu parkurda kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmada dereceye giren sporculara Kartepe Belediyesi Mesire Alanı’nda düzenlenen törenle ödülleri verildi.  

FİLİZ – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz tarafından Ulusal kategori 1 de birinci olan İlker Aktaş, Özgür Şenyüz ve Serap Kotan’a kupalarını verdi. 

YALÇIN – KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın tarafından Kategori 2’de birinci olan Engin Apaydın, ikinci olan Metehan Üstünkarcı ve Ayhan Germirli’ye kupalarını verdi. 

KAYA – KOSDER Başkan Yardımcısı İlyas Kaya tarafından Kategori 3’de birinci olan Volkan Soyçopur, ikinci olan Burak Dalkılıç ve Murat Çetin’e kupalarını verdi. 

ELBİR – Yarışma Komiseri Gökhan Elbir tarafından Karegori 4’de birinci olan Cem Yalın, ikinci olan Sinan Soylu ve üçüncü olan Alp Özkaya’ya kupalarını verdi. 

LAFCI – Direktör Vekili Onur Lafcı tarafından Kategori 5’de birinci olan Bahadır Sevinç, ikinci olan Deniz Dursun ve Burak Söğüt’e kupalarını verdi. 

YILMAZ – KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın tarafından Mahalli Kategori 1’de birinci olan Murat Güremek ve ikinci olan Cafer Talha Yılmaz’a kupalarını verdi. 

GÖKHAN – Yarışma Komiseri Gökhan Elbir tarafından Mahalli Kategori 2’de birinci olan Kaan Polatoğlu ve Murat Gelgeç’e kupalarını verdi. 

ÇINAR – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, tarafından Mahalli Kategori 3’de birinci olan Murat Çetin, ikinci olan Ersin Türkmen ve Şevket Çınar’a kupalarını verdi. 

ÇİÇEK – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, tarafından Mahalli Kategori 4’de birinci olan Mehmet Demirkol ve Yusuf Çiçek’e kupaların verdi.   

KARACAOĞLU – Komiserler Başkan Gizem Karacaoğlu tarafından Ulusal Kadınlar Ketegori 1’de birinci Serap Kotan ve ikinci olan Yasemin Erikli’ye kupalarını verdi. 

BATIR  – Yarışma Genel Sekreteri İlknur Batır tarafından Ulusal Kadınlar Kategori 3’de birinci olan Hande Erdoğan ve ikinci olan Nazan Zorlu’ya kupalarını verdi. 

CEYHUN – KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın tarafından Takımlar kategorisinde birinci olan GP Garage My Team’a kupasını verdi. 

YALIN – KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın tarafından en iyi parkur kategorisini elde eden Cem Yalın’a kupasını verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.