DOLAR 32,5997 0.33%
EURO 34,7801 -0.14%
ALTIN 2.522,651,56
BITCOIN 1965752-1,64%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Kadın girişimciler Alışveriş Şenliği’nde buluşacak

Kadın girişimciler Alışveriş Şenliği’nde buluşacak

ABONE OL
Aralık 18, 2021 14:20
Kadın girişimciler Alışveriş Şenliği’nde buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni yılın coşkusunun yaşanacağı Vadi İstanbul’da 18-31 Aralık tarihlerinde ziyaretçiler, kadın girişimcilerin hayata geçirdiği markalardan alışveriş yapma imkânı bulacak. 

Hikayesi olan markalar

Alışveriş Şenliği hakkında bilgi veren Rabia Kurşun “Butik bir alışveriş etkinliği olacak. Burcu Yüce ile düzenliyoruz. Yeni yıl öncesi hediye almak adettendir. Biz de bu şenlikle insanların AVM’de bulamadıkları girişimci yeni markalara ulaşmalarını sağlayacağız” dedi

Katılacak girişimciler hakkında ise Kurşun, “12 kadın girişimci yer alacak. Genelde hep genç, yenilikçi, trendleri takip eden, vizyon sahibi markalar. Uluslararası pazara çıkabilecek güzel içeriği olan, hikayesi olan markaları hayata geçiren kadınlarda oluşuyor” diye konuştu.   

‘14 Şubat’a hazırlanıyoruz’

14 Şubat Sevgililer Günü  için de yeni bir etkinlik planladıklarını aktaran Kurşun, “Daha önce iki tane daha etkinlik yapmıştık yine kadın girişimcilerle alakalı. Bundan sonra da 14 Şubat Sevgililer Günü projemiz var. Benzer bir konseptle onu da hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.