DOLAR 32,3308 0.24%
EURO 35,0676 -0.2%
ALTIN 2.279,620,11
BITCOIN 22909191,84%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Hasar gören oto korkuluklar yenileniyor

Hasar gören oto korkuluklar yenileniyor

ABONE OL
Kasım 18, 2022 16:21
Hasar gören oto korkuluklar yenileniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genelinde yeni oto korkulukların yapılması ve hasarlı oto korkulukların kaldırılması için çalışma yapıyor.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genelinde yeni oto korkulukların yapılması, hasarlı oto korkulukların sökülüp yenilenmesi için çalışmalara devam ediyor. Yıl boyunca 12 ilçede 16 bin 858 m yeni oto korkuluk montajı yapıldı. Hasarlı oto korkuluk hatlarında ise 7 bin 516 m tamirat çalışması yapıldı.

 

OTO KORKULUKLAR YENİLENİYOR

“Yol medeniyettir’’ ilkesiyle kent genelinde çalışma yapan ve hayata geçirdiği projelerle ulaşımı kolaylaştıran Büyükşehir, bu hizmetlerin yanında sürücülerin güvenli bir şekilde ulaşımlarını kolaylaştırmak için oto korkuluklara yönelik çalışma yapıyor. Bu kapsamda yıpranan, ömrünü dolduran veya trafik kazaları nedeniyle zarar gören oto korkuluklar yenileniyor.

 

12 İLÇEDE ÇALIŞMA

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetimi Şube Müdürlüğünce il genelinde çalışmalar devam ediyor. Yol güvenliği için önemli bir unsur olan oto korkuluklar ekiplerce değiştiriliyor. Yıl boyunca süren çalışmalar kapsamda ekipler 30 bin m yeni oto korkuluk çalışması yapacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.