DOLAR 32,3699 0.15%
EURO 34,9710 -0.32%
ALTIN 2.323,560,19
BITCOIN 22911502,09%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
HARIBO’dan Manavgat’taki Orman Yangınından Zarar Gören Arıcılara Destek

HARIBO’dan Manavgat’taki Orman Yangınından Zarar Gören Arıcılara Destek

ABONE OL
Ekim 4, 2021 09:30
HARIBO’dan Manavgat’taki Orman Yangınından Zarar Gören Arıcılara Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin lider yumuşak şeker markası HARIBO; ülkemizde geçtiğimiz aylarda art arda meydana gelen, bölge halkını derinden etkileyen ve doğal yaşamı tehdit eden orman yangınlarının yaralarını sarmak üzere Ahbap Derneği öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına dahil oldu. HARIBO, Manavgat bölgesindeki arıcılık faaliyetlerinin yeniden başlamasına ve bu faaliyetlerin sürdürülebilir olmasına katkı sağlamak amacıyla bağışta bulundu.

 

Türkiye’nin lider yumuşak şeker markası olan HARIBO, temmuz ayında Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen orman yangınlarında zarar gören arıcılara destek oldu. Toplumda dayanışma bilincinin güçlendirilmesi adına çalışan, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmayı kendine görev edinen Ahbap Derneği öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına nakdi bağışta bulundu.

Ahbap Derneği çatısı altında gerçekleştirilen yardım kampanyasına yapılan bağışla ilgili açıklamada bulunan HARIBO Türkiye: ‘’Orman yangınlarının başladığı ilk günden beri konunun takipçisiyiz. Ülkemizi kısa sürede etkisi altına alan ve büyük bir tahribat bırakan yangın felaketlerinin ardından bölgedeki yaraların sarılmasında bir rolümüz olsun istedik. Ahbap Derneği’ne bağışta bulunarak bölgedeki arıcılık faaliyetlerinin devam etmesi için destek olduk. Böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını umut ediyor, çalışmaları için Ahbap Derneği’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.