DOLAR 32,3346 0.22%
EURO 35,1176 -0.13%
ALTIN 2.307,991,35
BITCOIN 22887933,29%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Dalgaların Prensesi Aleyna Hadımoğlu Roxy Kızı Oldu!

Dalgaların Prensesi Aleyna Hadımoğlu Roxy Kızı Oldu!

ABONE OL
Eylül 24, 2021 09:50
Dalgaların Prensesi Aleyna Hadımoğlu Roxy Kızı Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor alanında stil sahibi kadınların ortak noktası olan Roxy markasının yeni yüzü, Türkiye'nin ilk lisanslı kadın sörfçüsü Aleyna Hadımoğlu oldu. Hem akademik kariyeri hem de spor kariyeri ile dinamik Türk kadınlarının en gözde örneği Hadımoğlu, gardırobunun vazgeçilmez parçalarını oluşturan Roxy ile daha fazla spor meraklısı kadınla bağ kuracak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Uzun yıllardır kadın spor tutkunlarını mükemmel şıklık ve benzersiz rahatlıkla buluşturan Roxy, dalgaların prensesi Aleyna Hadımoğlu ile iş birliği imzalarını attı. Çocukluğundan beri süregelen sörf merakının yanında hukuk eğitimini geçtiğimiz yıl tamamlayan Hadımoğlu, lisans hazırlığı sırasında katılım gösterdiği 2015 Avrupa Şampiyonası’nda 156 kişi arasında 30’uncu sırada yer almıştı.   

Hem hukukçu hem de milli sörfçü

Sörf hobisinin peşinden giderken eğitimine de son derece sıkı sıkı sarılan Aleyna Hadımoğlu: “Ülkemi uluslararası platformda daha iyi bir şekilde temsil etmek en büyük hedefim. Bunu Türkiye’nin ilk lisanslı olimpik branşta milli dalga sörfü sporcusu olduğum için daha çok önemsiyorum. Sörfte ve extreme sporlarda daha fazla kadını görmeliyiz. Bu tür sporlara cesaret edemeyen herkes için öncü olabilmeyi istiyorum. Herkes hem eğitimine-işine hem de sporuna aynı anda devam edebilir ve büyük başarılara imza atabilir” dedi.

“Tasarımları kadın ruhuna tam oturuyor”

Roxy ile iş birliği hakkında da açıklamalarda bulunan Hadımoğlu: “Roxy, kadına ve kadın sporcuya çok değer veriyor, tasarımları yalnız rahatlık üzerine değil. ‘Roxy sitili’ kadının renkli doğasını ve savaşçı ruhunu bir araya getiriyor. Sörf yaparken de günlük hayatımda da ruhuma tam oturan parçalarını severek kullandım. Bu yüzden uzun yıllardır tercih ettiğim bir marka olmuştu. Artık tam anlamıyla Roxy kızıyım! “dedi. 

Roxy, spor ailesi için değer yaratacak iş birliklerini hayata geçirmeye önümüzdeki dönemde de devam edecek. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.