DOLAR 32,5681 0.02%
EURO 34,9040 0.07%
ALTIN 2.429,930,01
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Alanya Türkiye Kupası Ve 30. Yıl Nostalji Triatlonu 1-3 Ekim Tarihleri Arasında Yapıldı

Alanya Türkiye Kupası Ve 30. Yıl Nostalji Triatlonu 1-3 Ekim Tarihleri Arasında Yapıldı

ABONE OL
Ekim 4, 2021 12:20
Alanya Türkiye Kupası Ve 30. Yıl Nostalji Triatlonu 1-3 Ekim Tarihleri Arasında Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Alanya Belediyesi işbirliği ile 1-3 Ekim tarihleri arasında Alanya Türkiye Kupası ve 30. Yıl Nostalji Triatlonu gerçekleşti.

Türkiye Triatlon Federasyonu ana sponsoru olan Oral B’nin desteğiyle Alanya Triatlonu ‘‘Gücüne Güç Kat’’ mottosu ile gerçekleşti. Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği Alanya Triatlonu; Yaş Grubu ve Nostalji Triatlonu kategorilerinden oluştu. Yaş Grubu Kategorisi; 750 m yüzme, 20 km bisiklet ve 5.1 km koşu parkurlarıyla başladı. Nostalji Triatlon Kategorisi ise; 300 m yüzme, 6.7 km bisiklet ve 1.7 koşu branşlarıyla son buldu.

Alanya Triatlonu’nda; Erkekler Yaş Grubu birincisi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü’nden Mert Onaran olurken, ikinci TSK Spor Gücü’nden Metin Akbaba ve üçüncü Hüseyin Arhan oldu. Kadınlar Yaş Grubu kategorisinde ise; birinci Göztepe Spor Kulübü’nden Çiğdem Tütüncü olurken, ikinci Gelibolu Spor Kulübü’nden Tuğçe Karakaya ve üçüncü yine Göztepe Spor Kulübü’nden Pınar Arpınar Avsar oldu. Alanya 30. Yıl Nostalji Triatlonu’ nda ise Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya’nın sporcularla birlikte yarışması renkli ve sportif görüntülere sahne oldu.

1-3 Ekim tarihleri arasında yapılan Alanya Türkiye Kupası ve 30. Yıl Nostalji Triatlonu, 211 lisanslı sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Oral B’nin ana sponsoru olduğu Türkiye Triatlon Federasyonu’nun düzenlediği Alanya Triatlonu; Yarışma Dünya Triatlon Birliği’nin belirlediği pandemi şartlarındaki yarışma kuralları ve Türkiye Triatlon Federasyonu Yarışma Yönergesi hükümlerine göre yürütüldü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.