DOLAR 32,3492 0.29%
EURO 35,1153 -0.07%
ALTIN 2.310,541,46
BITCOIN 22937433,74%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Aksigorta’dan, Patili Dostlar İçin Haytap ile İş Birliği

Aksigorta’dan, Patili Dostlar İçin Haytap ile İş Birliği

ABONE OL
Ekim 4, 2021 14:30
Aksigorta’dan, Patili Dostlar İçin Haytap ile İş Birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aksigorta, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne dikkat çekmek amacıyla Haytap ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında ekim ayı boyunca Pati Sigortası satın alan her bir müşterisi adına Aksigorta, Haytap’a bağışta bulunacak.

 

İnsana verdiği değer kadar hayvanları ve doğayı da koruyan Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne dikkat çekmek amacıyla Haytap (Hayvan Hakları Federasyonu) ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında ekim ayı boyunca Pati Sigortası satın alan her bir müşterisi adına Aksigorta, Haytap’a bağışta bulunacak.

 

Ailenizin minik üyesi her zaman güvende

Kendi sağlığı kadar, patili dostlarının da sağlığını önemseyen hayvan severler, 6 aydan büyük 10 yaştan küçük tüm ırk ve cinsiyetteki kedi ve köpeklerini Aksigorta’nın Pati Sigortası ile güvence altına alıyor. Türkiye’nin her yerinde olan kapsamlı veteriner ağı ve acil durumlarda ihtiyaç duyulan tüm hizmetlerin sunulduğu Pati Sigortası, yıllık 250 TL primle, Pet sigortasında öncü olan Aksigorta’nın geniş acente ağı ve Akbank kanalı aracılıyla hayvan severlere sunuyor. 5.000 TL’ye kadar acil durum teminatı sunan Pati Sigortası, üçüncü şahıslara verilen zararları da 3.000 TL’ye kadar karşılıyor.

 

Evde ya da sokakta oluşabilecek birçok risk güvence altına alınıyor

Yüksekten düşme sonucu oluşan kırık ve yaralanmalar, herhangi bir kaza veya enfeksiyon sebebiyle oluşabilecek göz tedavileri, trafik kazası sonucu oluşan tüm sağlık problemleri, böcek sokması, yanma, elektrik çarpması, sıcak havalarda ısı çarpması, donma, boğulma, yabancı cisim yutma ve batması sebebiyle oluşacak tedaviler ve zehirlenmeler Pati Sigortası’nın güvencesi altında bulunuyor. Ayrıca Pati Sigortası, çok sık rastlanan, başka bir kedi veya köpek ile kavga sonucunda oluşacak tedaviler için de teminat sunuyor. Değerli dostlarımız için Pati sigortası kapsamında anlaşmalı veterinerlerde yılda 1 kez ücretsiz muayene ile birlikte tırnak kesimi ve göz-kulak temizliği hizmetleri yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.