DOLAR 32,3972 0.12%
EURO 35,0198 -0.19%
ALTIN 2.324,550,25
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Zorlu Enerji’nin Elektrikli Araç Şarj İstasyon Ağı ZES’e üç ödül birden

Zorlu Enerji’nin Elektrikli Araç Şarj İstasyon Ağı ZES’e üç ödül birden

ABONE OL
Ekim 4, 2021 14:10
Zorlu Enerji’nin Elektrikli Araç Şarj İstasyon Ağı ZES’e üç ödül birden
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sürdürülebilir ve yenileyici büyümesini sürdüren Zorlu Enerji, Türkiye geneline yayılan ve sayısı her geçen gün artan ‘’Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Ağı ZES’’ ile ikisi uluslararası olmak üzere toplamda üç ödüle layık görüldü.

 

Zorlu Enerji, sürdürebilirlik odaklı yeni nesil teknolojileri hayata geçirmek amacıyla kurduğu Zorlu Energy Solutions (ZES) markası ile ikisi uluslararası olmak üzere toplam üç ödül aldı.

 

ZES’in ilk ödülünü; ABD merkezli Business Intelligence Group tarafından 2016 yılından bu yana her yıl, alanında dünyanın en büyük şirketlerinin katılımıyla düzenlenen, sürdürülebilirliği iş uygulamalarının ayrılmaz bir parçası haline getirerek çevre üzerindeki etkiyi azaltmak için faaliyet yürüten her büyüklükteki organizasyonun ve   girişimin ödüllendirildiği Sustainability Awards’ta (Sürdürülebilirlik Ödülleri) aldı. Sürdürülebilir bir gelecek için elektrikli araç altyapısının yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlayan ZES  ‘Sustainability Awards -Yılın Sürdürülebilirlik Ürünü" ödülüne layık görüldü.

 

ZES, Birleşik Krallık'ın önde gelen iş ödülleri sağlayıcısı olan Awards Intelligence tarafından verilen Best Business Awards ödülünde ise ’En İyi Sürdürülebilir Ürün ve Süreç Kategorisi’’nin birincisi seçildi. 

 

ZES’in son aldığı ödül ise, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği’nin (SÜT-D), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin destekleriyle düzenlediği VII. İstanbul Karbon Zirvesi kapsamında tertip edilen ‘’2021 Düşük Karbon Kahramanları’’ kapsamında geldi. ZES, sera gazı emisyonlarını azaltıp karbon ayak izini düşürmeye yönelik sosyal ve teknik uygulamalar yürüten firmalar ve markalar arasında yer alarak ödüllendirildi.

 

Türkiye genelinde en yaygın elektrikli şarj istasyon ağına sahip olan ZES bilgi ve tecrübe birikimini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor

 

ZES, Türkiye’nin dört bir yanına yaydığı elektrikli şarj istasyonları ile sürücülere bir yandan kesintisiz sürüş keyfi, diğer yandan araçların hızlı şarj edilmesi olanağını sağlıyor.  Her geçen gün gelişen teknolojilerle birlikte endüstrinin yenilikçi alanlarından bir tanesi olmaya devam eden elektrikli otomobillerin devinimini hızlandırmak için çalışmalarını sürdüren ZES, Türkiye’de edindiği bilgi ve tecrübe birikimi ile yurt dışında da benzer yatırımlar yapmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.