DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,1057 -0.08%
ALTIN 2.291,070,61
BITCOIN 22857151,16%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Yemeksepeti Mahalle, kullanıcıları ve mahalle esnafını dijital ortamda buluşturuyor

Yemeksepeti Mahalle, kullanıcıları ve mahalle esnafını dijital ortamda buluşturuyor

ABONE OL
Ekim 15, 2021 10:30
Yemeksepeti Mahalle, kullanıcıları ve mahalle esnafını dijital ortamda buluşturuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, yeni hizmeti Yemeksepeti Mahalle’yi hayata geçirdi. Yemeksepeti, 20 yıllık tecrübesi ve güvencesiyle mahalle esnafına büyüyen hızlı ticaret sektöründe iş yapma fırsatı sunarak yerel esnafı dijitalleştiriyor ve yerel ekonomiye katkıda bulunuyor.

Bugün 25 milyonu aşkın kullanıcısına 60 bin iş ortağı restoran ve 300’den fazla Yemeksepeti Banabi hizmet noktasıyla hizmet veren Yemeksepeti, Mahalle hizmetiyle kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılamayı hedefliyor ve hızlı ticaret sektöründeki pazar lideri konumunu pekiştiriyor. Yemeksepeti Mahalle ile beraber marka konumlandırmasını da yenileyen Yemeksepeti, ‘’Aklındaysa Kapında’’ sloganıyla kullanıcılarına bildiği, beğendiği ve istediği ürünleri dakikalar içerisinde ulaştırıyor. Yemeksepeti Mahalle hizmetinde Market, Kasap, Manav, Şarküteri, Kuruyemiş, Petshop, Balık&Deniz Ürünleri, Çiçek, Kozmetik&Güzellik ve Aktar&Organik Ürünler kategorileri yer alıyor.

Yemeksepeti İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Baki, “Yemeksepeti olarak 20 yıl önce Türkiye’de henüz internet kullanımı yaygın değilken Türkiye’nin ilk online pazaryerlerinden birini oluşturup, insanların evlerine yemek siparişi verme kültürünün oluşmasında çok ciddi bir rol üstlendik. Tüketici davranışları değişmeye başlayınca kullanıcılarımız bizden yemek siparişi yerine diğer ürün kategorilerine de ulaşabilecekleri ek hizmetler istediler. 2019 yılında hızlı market hizmetimiz Yemeksepeti Banabi ile bunun ilk ayağını sağladık. Bugün ise Yemeksepeti Mahalle ile mahalle esnafını da dahil ederek hizmet ağımızı bu beklentiler doğrultusunda daha da genişletiyoruz.” dedi.

“Yemeksepeti Mahalle” hizmeti ile kullanıcılar Yemeksepeti uygulaması üzerinden mahallelerindeki esnaflardan ve yerel market zincirlerinden istedikleri her ürünü anında sipariş edip, ihtiyaçlarını dakikalar içinde giderme kolaylığına erişiyorlar. Yemeksepeti hizmet yelpazesini genişlettiği Yemeksepeti Mahalle ile kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılama hedefini gerçekleştiriyor ve hızlı ticaret sektöründeki pazar lideri konumunu pekiştiriyor.

20 yıllık tecrübesi ve güvencesi ile restoranlara kolaylık ve işlerini büyütme ortamı sunan Yemeksepeti, şimdi de yeni hizmeti ‘Yemeksepeti Mahalle’ ile esnafı dijitalleştirerek mahalle esnafının sürdürülebilir şekilde büyümesine, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlıyor. Bugün 10 bine yakın çalışanı bulunan Yemeksepeti, yeni hizmeti Yemeksepeti Mahalle ile 1000’den fazla kişiye istihdam sağlayacak. 

İlk etapta İstanbul’un belirli bölgelerinde hizmet vermeye başlayacak Yemeksepeti Mahalle’nin kısa süre içerisinde tüm illere yayılması planlanıyor. Ek olarak Yemeksepeti Mahalle hizmetinde çok kısa sürede 10 bin mahalle esnafını dijitalleştirmek ve cirolarına katkı sağlamak hedefleniyor. Yemeksepeti Mahalle hizmetinde Market, Kasap, Manav, Şarküteri, Kuruyemiş, Petshop, Balık&Deniz Ürünleri, Çiçek, Kozmetik&Güzellik ve Aktar&Organik Ürünler kategorileri yer alıyor.

Yemeksepeti Mahalle hizmetini başlatırken stratejik bir kararla 60 ilde online market alışverişi hizmeti veren ve yerel zincirlere teknik altyapı ve yazılım desteği sağlayan Marketyo’yu da geçtiğimiz günlerde bünyesine katan Yemeksepeti bu kararıyla girişimcilik ekosistemine de destek oldu.

Yemeksepeti İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Baki: “Yemeksepeti olarak, tüketici beklentileri doğrultusunda kullanıcılarımızın tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabileceği bir platforma evrilirken, mahalle esnafını da yanımıza alıyoruz. Hedefimiz en kısa zamanda 10 bin mahalle esnafımızın dijitalleşmesi.”

Yemeksepeti İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Baki Yemeksepeti’nin hizmet yelpazesine eklediği Yemeksepeti Mahalle ile ilgili olarak, “Yemeksepeti Mahalle ile kullanıcılarımıza yerel lezzetleri ve hizmetleri dijitalin kolaylığıyla sunuyoruz. Yemeksepeti olarak, tüketici beklentileri doğrultusunda kullanıcılarımızın tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabileceği bir platforma evrilirken, mahalle esnafını da yanımıza alıyoruz. Yemeksepeti olarak 20 yıllık tecrübemiz, 25 milyonu aşkın kullanıcımız, teknik gücümüz, profesyonel ekibimiz ve güvencemiz ile esnafımızı gelişen ve büyüyen dijital dünya ile buluşturuyoruz.  Hedefimiz en kısa zamanda 10 bin mahalle esnafımızın dijitalleşmesi. Yemeksepeti Mahalle’ye mahalle esnaflarının hızlı, etkin ve rahat bir şekilde katılımlarını sağlayabilmek için geliştirdiğimiz mobil uygulama ile esnaflarımız akıllı telefonları aracılığıyla iş ve sipariş takibini kolaylıkla yapabiliyorlar. Bu projeyle ayrıca 1000 yeni istihdam sağlıyoruz. Kısacası, Yemeksepeti Mahalle ile herkesin kazanacağı bir sürece başlıyoruz.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.