DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8087 0.19%
ALTIN 2.497,090,52
BITCOIN 20891755,27%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Web Sitesinden Spam İçerikli Backlinkler Nasıl Kaldırılır?

Web Sitesinden Spam İçerikli Backlinkler Nasıl Kaldırılır?

ABONE OL
Kasım 22, 2021 08:50
Web Sitesinden Spam İçerikli Backlinkler Nasıl Kaldırılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çoğu dijital pazarlamacının ve web site sahiplerinin arzu ettikleri şey,  web sitelerinin arama motorunda en üste çıkarmaktır. Bunu başarabilmek için yüksek kaliteli bağlantılar gerekir. Bu durum, geri bağlantılarınızı düzenlemeniz ve kötü geri bağlantıları düzenli olarak kaldırmanız gerektiği anlamına gelebilir.

Geçmişte, web sitesi sahipleri çok sayıda geri bağlantı alarak yüksek arama motoru sıralamalarını elde etmeyi başardılar. Şimdilerde ise şüpheli ve spam içerikli bağlantılara sahip olan web siteleri cezalandırılıp, arama motoru sonuçlarının en altına gönderiliyor.

Spam İçerikli Backlinkleri Kaldırmak Neden Önemlidir?

Ger bağlantılar SEO stratejileri için çok önemlidir. Sahip olduğunuz web siteniz, farklı yetkili web sitelerden birkaç geri bağlantı çektiğinde, bir onay aşaması görevi görür. Arama motorları da başkalarının sizi güvenilir bir bilgi kaynağı olarak algıdağını gösterir. Bu durum sonucunda web sitenizin yüksek bir sırala için gerekli şartları sağlayıp  sağlamadığı konusunda karar vermelerine yardımcı olur.

Spam İçerikli Backlinkler Nasıl Kaldırılır?

Temiz bir web sitesi oluşturmak için yapmanız gerekenler basittir. İlk olarak, web sitenize en çok zarar veren ve yönlendiren alan isimlerini ve ardından doğal olmayan bağlantıları  kaldırıp onları reddetmeniz gerekir.

Bağlantıları kaldırmak için yapılması gereken adımlar:

  • Spam içerikli bağlantılarınızı belirleyin.
  • Bağlantının bulunduğu web sitenin iletişim bilgilerini araştırın.
  • Bağlantıyı kaldırılmasını talep etmek için web site yöneticisi ile iletişime geçin. 2 hafta içerisinde işlemin tamamlanması gerekir.
  • Bağlantıları reddedip dosyayı Google’a ekleyin.

Spam İçerikli Backlink Nasıl Anlaşılır?

Bir web sitesinden doğal olarak gelmeyen, düşük kaliteli her backlink zararlıdır. Spam içerikli backlink anlamanın yolları:

  • Satın alınan linkler,
  • Mevcut link değişimleri,
  • Forumlarda yayınlananlar gibi daha birçok seçenekten anlaşılabilir.

Web siteniz ile alakalı her konuda SEO ajansı desteği alabilmek için https://www.bigbang-digital.com/ adresin, ziyaret edebilrisiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.