DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0892 -0.13%
ALTIN 2.297,890,91
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Ünlü İsimler Omurilik Felçlileri İçin Kamera Karşısına Geçti

Ünlü İsimler Omurilik Felçlileri İçin Kamera Karşısına Geçti

ABONE OL
Eylül 29, 2021 07:50
Ünlü İsimler Omurilik Felçlileri İçin Kamera Karşısına Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metin Akdülger, İlayda Ildır, Hasan Can Kaya, Kemal Doğulu, Orkun Işıtmak, İdil Yazar, Melih Abuaf ve Tanju Babacan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından hayata geçirilen “Dünyanın En İyi Çorabı” projesinde gönüllü oldu. Kendi tasarımları olan çoraplarla projede yer alan ünlüler, kamera karşısına geçerek birbirinden eğlenceli pozlar verdi.

 

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından hayata geçirilen, “Dünyanın En İyi Çorabı” projesi için 8 ünlü isim kamera karşısına geçti. Projede yer alan oyuncular ve sosyal medya fenomenleri kendi tasarladıkları çoraplarla birbirinden eğlenceli pozlar verirken Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne destek için çağrıda bulundu. Metin Akdülger, İlayda Ildır, Hasan Can Kaya, Kemal Doğulu, Orkun Işıtmak, İdil Yazar, Melih Abuaf ve Tanju Babacan’ın yer aldığı ve kreatif süreçleri Lokal Ajans tarafından yürütülen projede, özel tasarım çoraplar Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin internet sitesinde satışa sunuldu. Proje süresince elde edilen tüm gelir omurilik felçli bireylere verilen tıbbi, mesleki, ekonomik, eğitim, sosyal ve hukuki hizmetlere devam edilebilmesi için kullanılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.