DOLAR 32,4662 -0.07%
EURO 34,7397 -0.69%
ALTIN 2.437,610,07
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Türkiye’de Yılın Otomobili Fiat Egea Cross, Bridgestone Turanza T005 lastikleri ile yollarda
  • Karşıyaka Haber
  • Otomobil
  • Türkiye’de Yılın Otomobili Fiat Egea Cross, Bridgestone Turanza T005 lastikleri ile yollarda

Türkiye’de Yılın Otomobili Fiat Egea Cross, Bridgestone Turanza T005 lastikleri ile yollarda

ABONE OL
Aralık 16, 2021 00:28
Türkiye’de Yılın Otomobili Fiat Egea Cross, Bridgestone Turanza T005 lastikleri ile yollarda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin lideri Brisa’nın otomotiv sektöründeki Gazetecileri Bridgestone Turanza T00 lastikler Türkiye tarafından ” Fiat Ege’un da tercihi. 

 

Tofaş’ın 2015 yılında seri üretime girebiliyor ve Avrupa’nın içinde olmak gibi pek çok ülkene sahip olabilir Egea model seçeneği, Crossover sınıfındaki üyesi Egea Cross’ta, yurt içi ve seçim pazarlarında Bridgestone lastiklerianza T005 tercihanza T005. 

2015 yılından bu yana Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili olan Egea’nın Cross tipinde yer alan; Kullanılabilir lastik sanayisinin lideri Brisa’nın İzmit Fabrikası’nda üretiliyor Bridgestone Turanza T005 lastikler, Nano Pro-techTM ile yüksek oranda silika içeren karışım ile üretiliyor. Nanopro-Tech teçhizatı, daha fazla artıracaktır. Düşük teknoloji teknolojisi sayesinde CO2 emisyonunu da azaltan yerli üretim gelişmiş karkas yapısı ve gelişmiş lastik ile de üstün yeteneklere sahip. Aynı zamanda gelişmiş deseni üzerinden otoyoln geçişte durumlarında yol tutuşunda neden olmaz. TÜV test daha fazla diğer lastiklerden 2-3 metre kısa frenne sahip olan Turanza T00, 

 

Bridgestone’daki kullanıcılar tarafından incelenmiş olanlardan biri olan kişiler tarafından seçilebilen “Yılılın Seçilmiş ürünleri (YSÜ)” 2020 seçimlerinde seçilmiş olan son ödüllerinden seçilmişti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.