DOLAR 32,3798 -0.21%
EURO 34,8338 0.17%
ALTIN 2.442,150,16
BITCOIN 2041895-1,19%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Serenay Sarıkaya'nın Başrolünde Yer Aldığı Ece Yöreng İmzalı Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs'ta Sacede Netflix'te

Serenay Sarıkaya'nın Başrolünde Yer Aldığı Ece Yöreng İmzalı Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs'ta Sacede Netflix'te

ABONE OL
Nisan 15, 2024 12:50
Serenay Sarıkaya'nın Başrolünde Yer Aldığı Ece Yöreng İmzalı Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs'ta Sacede Netflix'te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netflix, merakla beklenen yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti’nin yayın tarihini yeni bir fragman ve yapımdan ilk karelerle paylaştı. Heyecan yaratan kadrosu ile izleyiciyi günümüz ilişkilerine, arkadaşlığa, aşka ve modern zaman sancılarına heyecanlı bir yolculuğa çıkaran Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs’ta yalnızca Netflix’te yayınlanacak.

Serenay Sarıkaya başrolünde, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi sevilen isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile izleyiciyi büyüleyecek dizinin yaratıcılığını Ece Yörenç üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Bertan Başaran oturuyor. Ay Yapım imzalı dizinin güçlü kadrosunda ayrıca Kamil Güler, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan ve Perihan Savaş, Laçin Ceylan, Ege Aydan, Selçuk Borak gibi birçok önemli isim de yer alıyor.

İlişkilerin her haline renkli bir bakış atan Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te.

Kimler Geldi Kimler Geçti Hakkında:

Başarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından kurtulmak için kendini yıllar sonra yeniden flört dünyasına atar. Arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılığın acısından sıyrılıp “yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur.  Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır. Ancak o ateşle ortalık toz duman olur. 

Yönetmen: Bertan Başaran

Yaratıcı / Senarist: Ece Yörenç

Senaryo Grubu: Ayşe Özyılmazel – Özgür Taylan

Yapımcı: Kerem Çatay

Yapım Şirketi: Ay Yapım

Kast: Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum,Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Kamil Güler, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan, Bilgi Aydoğmuş, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Yakup Selim Bağçiçek, Melih Pamukçu ve Perihan Savaş, Laçin Ceylan, Ege Aydan, Selçuk Borak 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.