DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20863381,57%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Oto Kurtarıcı, Çekici

Oto Kurtarıcı, Çekici

ABONE OL
Temmuz 23, 2023 22:34
Oto Kurtarıcı, Çekici
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıllardır adeta 112 acil servis edasıyla imdadınıza yetişmekte olan Oto Kurtarıcı ve Çekici firmamız, hizmetlerine sin sürat devam ediyor. Yolda kaldığınız yerden sonrasını bize bırakın diyor ve böyle bir olay başınıza geldiğinde hemen bizleri aramanızı bekliyoruz. Çağrı merkezinde bulunan personellerimiz zaten sizlere gerekli uyarıları yapacak ve sadece sizlerden konum bilgisi paylaşmanızı isteyecektir.

Ayrıca sizlerin başına yollarda meydana gelebilecek kazalar da bizim için büyük önem taşır. Özellikle hayati risk taşıyorsa bu daha da önemli bir konudur. Tek dileğimiz yolda kalsanız dahi en azından hayati riskinizin bulunmamasıdır. Diğer türlü durumlar illa ki bir şekilde çözülür ancak giden hayat geri gelmez.

Her türlü Aracı Kurtaran Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

Oto Kurtarıcı ve Çekici firmamız, her türlü aracı kurtarmaya hazır durumdadır. Kamyon, kamyonet, motosiklet, minibüs ve binek türü otomobiller fark etmeksizin sizleri kurtarmaya geliyoruz. Çekici Araçlarımız her tür ve model araçlarınızı çekebilecek araçlarımız sahalardaki yerini almış durumdadır. En güvenli ve en kaliteli işçilikli hizmetlerimiz sizleri bekliyor. Otolarınızı yolda kaldığı yerden alıyor ve dilerseniz Oto tamir servisine, dilerseniz sanayiye ve de dilerseniz evinize bırakıyoruz.

Tüm bunlarla birlikte müşterilerimizi memnuniyeti çerçevesinde hareket ediyor ve sizleri adeta aile sıcaklığında bir ortamla  karşı karşıya bırakıyoruz.

Oto Kurtarıcı İle 7/24 Hizmet

Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetlerimize tam gün devam ediyoruz. Bu hizmetlerimiz sizler için de ayrı bir önem taşır ve bunun için de ekstra bir gayret sarf ederiz. Çünkü gece yapılan hizmet, ne kadar da olsa biraz daha zahmetlidir. Bundan dolayı gece fiyat tarifeleri de biraz daha farklı olmaktadır. Ancak aracınızın sigortası var ise zaten bu durumda yine ücret ödemezsiniz.

Güvenli Oto Kurtarıcı

Bizlerin Oto Kurtarıcı ve Çekici en çok tercih edilme sebeplerimizin başında müşterinin bize duyduğu güven gelir. Garantili ve en güvenli hizmetlerimizle çağrılarınızı bekliyoruz. Personellerimiz de oldukça tecrübeli ve araçları taşıma konusunda gerekli eğitimlerini almış bireylerden oluşur. Böylelikle sıfır ve eski araç demeden rahatlıkla bizlere güvenebilir ve araçlarınızı taşıtabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.