DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1270 -0.05%
ALTIN 2.310,201,45
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
NG Phaselis Bay’in yeni reklam filminde iki ünlü isim

NG Phaselis Bay’in yeni reklam filminde iki ünlü isim

ABONE OL
Aralık 17, 2021 17:00
NG Phaselis Bay’in yeni reklam filminde iki ünlü isim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganıyla ayrıcalıklar dünyasına yenilerini eklemeyi sürdüren NG Phaselis Bay, 2022 yaz sezonu hazırlıklarına başladı. Arnavut oyuncu ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin beğenilen yüzü  Eva Murati ve İsviçre’nin ünlü modellerinden Kevin Lütolf’un başrollerini paylaştığı yeni reklam filmi, NG Phaselis Bay’in misafirlerine sunduğu ayrıcalıkları ekranlara taşıyor. 

  

 

Kısa sürede Antalya’nın en iyileri arasına girerek dünyanın pek çok ülkesinden ve Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerini ağırlayan NG Phaselis Bay’de yeni sezon hazırlıkları başladı.  Arnavut oyuncu ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin beğenilen yüzü Eva Murati ve İsviçre’nin ünlü modellerinden Kevin Lütolf’un başrollerini paylaştığı yeni reklam filmini yayınlayan NG Phaselis Bay, yazın sıcaklığını renkli görüntülerle ekrana getiriyor. Kariyerine çocukluk döneminde başlayan ve 15 yaşından itibaren birçok reklam ve modellik projeleri ile adından söz ettiren Eva Murati reklam filminde başarılı performansıyla dikkat çekiyor. 

 

Yaşamın kesişim noktaları Lifestyle Resort’ta

“See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganından yola çıkarak hazırlanan reklam filminde, NG Phaselis Bay hizmetinin bir parçası olan Lifestyle Resort kavramı yaşamın farklı oyuncuları açısından tanımlıyor. Çocuklu ailelerden genç çiftlere, özgür yaşamı tercih edenlere kadar farklı yaşamların izini süren filmde, bu yaşamların kesişim noktaları Lifestyle Resort kavramı ile özdeşleştiriliyor. Oldukça renkli görüntülere sahip reklam filmi, kışın ortasında izleyenlerin içini ısıtıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.