DOLAR 32,4987 -0.19%
EURO 34,9715 0.35%
ALTIN 2.436,230,56
BITCOIN 21001090,28%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda Darüşşafaka için koşar mısın?

N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda Darüşşafaka için koşar mısın?

ABONE OL
Ekim 4, 2021 11:20
N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda Darüşşafaka için koşar mısın?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

N Kolay 43. İstanbul Maratonu'nda 158 yıldır eğitimle yaşamları değiştiren Darüşşafaka için koşacak eğitim sevdalıları aranıyor! Eğitimde Fırsat Eşitliği için koşacak olan gönüllülerin desteğiyle Darüşşafaka’da okuyan 1.000’e yakın öğrencinin 300’ünün tablet ihtiyacı karşılanacak.

 

Bu yıl 7 Kasım Pazar günü fiziksel olarak gerçekleşecek N Kolay 43. İstanbul Maratonu'nu için geri sayım başladı. Son başvuru tarihi 20 Ekim olan, dünyada kıtalararası koşulan tek maraton olma özelliğine sahip N Kolay 43. İstanbul Maratonu; 42K, 15K ve 42K paten kategorilerinde yine sınırlı sayıda katılımcıyla koşulacak.

30-31 Ekim tarihlerinde, yarışmacıların kendi parkurunu seçerek istediği lokasyondan katılabileceği sanal koşu bu yıl da katılımcılarını bekliyor.

Ülkemizin en önemli yardımseverlik koşusu olma özelliğini taşıyan İstanbul Maratonu’yla eğitime destek sağlayın!

Darüşşafaka Cemiyeti de 2015 yılından itibaren yardımseverlik koşularına katılarak annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilerin eğitimine kaynak sağlıyor. Darüşşafaka’nın bu yıl N Kolay 43. İstanbul Maratonu destekli kampanyasında Darüşşafaka’da eğitim gören öğrencilerin tablet ihtiyacı karşılanacak. Eğitim sevdalıları bu yıl da Darüşşafaka yararına koşarak, babası ya da annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilerin eğitimlerine destek olabilecek.

Eğitim için Adım Adım: “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız”

25 Ekim tarihinde bağışların toplanacağıN Kolay 43. İstanbul Maratonu’na kaydolduktan sonra bağış kampanyası başlatmak ve çevresini de harekete geçirerek bağış toplamak isteyen koşucuların Adım Adım platformuna üye olması gerekiyor. Adım Adım ailesine katılmak içinse İyilik Peşinde Koş Platformu’nda profil açmak, sonrasında Darüşşafaka Cemiyeti’nin “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” projesini seçmek ve 25 Ekim’den itibaren de bağış kampanyasına destek sağlamak mümkün.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.