DOLAR 32,5084 0.18%
EURO 34,8570 0.01%
ALTIN 2.438,490,18
BITCOIN 2044179-1,27%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Müzik Evinde'de müzik, sohbet, eğlence bir arada

Müzik Evinde'de müzik, sohbet, eğlence bir arada

ABONE OL
Nisan 3, 2024 14:10
Müzik Evinde'de müzik, sohbet, eğlence bir arada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’de her hafta birbirinden özel konuklar yer alıyor.

Dream Türk TV’nin sevilen programı Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’nin bu haftaki konuğu şarkıcı ve oyuncu Keremcem ve güzel oyuncu Deniz Bolışık oldu.

 

‘O dönem gerçekten çok yakışıklıymışım’

Formatı Sertaç Akkaya’ya ait olan Sea Production’un yapımcılığını üstlendiği Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu Müzik Evinde 10. bölümüyle yayın hayatına devam ediyor. Her hafta birbirinden özel konukları ağırlayan Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’nin bu haftaki konukları Keremcem ve Deniz Bolışık oldu. Kariyerinde 20 yılı geride bırakan yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Keremcem, “20 yıl olduğunu bu sene fark ettim. Evde kasetim bile var” dedi. Yakışıklı yakıştırması içinde konuşan Keremcem, “Geçmiş yıllara bakıyorum çok değişmişim. Geçen eski bir dizimi izleme gafletinde bulundum o dönem gerçekten çok yakışıklıymışım. Bana hala yakışıklısın falan demek züğürt tesellisidir” dedi.

 

‘Özgürlüğüne düşkün kadınlar beni cezbediyor’

Ekranlarda olduğu kadar özel hayatında da beyefendi kişiliği ile ön plana çıkan Keremcem, rol aldığı bir projedeki karakterinden bahsetti. Keremcem, “Küfürbaz bir insan değilim ama bir projede öyle bir karakteri oynadım. Set ekibinden özür dileyerek rolümü yaptım. Günün sonunda ekip abi sende ne çabuk alıştın demeye başladı” diyerek herkesi güldürdü. Özel hayatıyla ilgili de konuşan Keremcem, “Özgürlüğüne düşkün ve kendi hayatı olan kadınlar beni cezbediyor. Bütün hayatı birbirine geçmiş çiftler bence hoş değil” dedi.

 

Çalışma şartları güzelleşiyor

Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’nin diğer bir konuğu ise güzel oyuncu Deniz Bolışık oldu. Son dönemde dijital platformların artmasıyla sektöre renk geldiğini söyleyen güzel oyuncu, “Ulusala ve dijitale iş yapmak çok farklı. Total olarak seyirciye ulaşmak için ulusal güzel bir alan. Dijitalin ise sektöre güzel bir katkısı var. O zaman daha güzel ve dönüşümlü işler, hikayeler ortaya çıkıyor. Çalışma şartları da güzelleşiyor” dedi.

Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde her Cumartesi saat 21:00’da Dream Türk TV ekranlarında…

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.