DOLAR 32,3720 0.15%
EURO 34,9739 -0.3%
ALTIN 2.324,110,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Mitsubishi Electric’ten dijital dönüşüme rehberlik edecek webinar serisi

Mitsubishi Electric’ten dijital dönüşüme rehberlik edecek webinar serisi

ABONE OL
Eylül 27, 2021 08:00
Mitsubishi Electric’ten dijital dönüşüme rehberlik edecek webinar serisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’deki sanayiciler ve alt yapı projeleri için iddialı bir çözüm ortağı olan ve dijital dönüşüm alanında imza attığı yatırımlarla öne çıkan Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle yeni bir webinar serisine imza atıyor. Birinci ve ikinci bölümlerinde FR-E800 serisi frekans inverterleri ile akıllı PLC’ler ve gömülü sistemlerin ele alındığı webinar serisinin ilerleyen bölümlerinde; “M80/M800 CNC Serisi, MAPS SCADA ve Enerji İzleme, Geleceğin Hareket Kontrol Sistemleri, İleri Robot Teknolojileri ve Yeni Nesil Robotlu Üretim Hatları Robot Uygulamaları” başlıklı sunumlarla teknolojik gelişmeler katılımcılarla paylaşılacak. 27 Ekim 2021 tarihine kadar sürecek webinar serisi, her hafta çarşamba günleri saat 20.00’de ücretsiz olarak herkesin katılımına açık şekilde gerçekleşiyor. 

 

Endüstrinin gelişimini ve iş birliğini artırmaya yönelik çalışmalara imza attığı etkinliklerde sektör paydaşlarını bir araya getiren Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri ve EMO iş birliğiyle düzenlenen webinar dizisinde her hafta farklı konular masaya yatırılıyor. Pandemiyle birlikte online olarak gerçekleştirilmeye başlanan ve büyük ilgi gören serinin yeni dönemdeki ilk bölümü 15 Eylül’de yoğun katılımla gerçekleşti. İnverter ve LVS Ürün Yetkilisi İsa Uzun’un konuşmacı olarak yer aldığı webinarda, Mitsubishi Electric’in ileri teknolojisiyle geliştirilen FR-E800 serisi frekans inverterleri konuşuldu. Serinin 22 Eylül’de gerçekleşen ikinci webinarında ise PLC Ürün Takım Lideri Merve Sarıhan, akıllı PLC’ler ve gömülü sistemler hakkında önemli bilgiler paylaştı. 

 

Her hafta farklı konular konuşulacak, sektör profesyonelleri ağırlanacak

29 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de gerçekleşecek üçüncü webinarda, M80/M800 CNC Serisi sunumu Mitsubishi Electric CNC Servis ve Operasyon Destek Takım Müdürü Hakan Gündoğdu tarafından katılımcılara aktarılacak. 6 Ekim Çarşamba günü aynı saatte gerçekleşecek dördüncü webinar ise MAPS SCADA ve Enerji İzleme konusunda olacak ve Mitsubishi Electric SCADA ve HMI Ürün Yetkilisi Burcu Çöpür tarafından sunulacak. 

 

Geleceğin Hareket Kontrol Sistemleri konusunun ele alınacağı beşinci webinar 13 Ekim’de gerçekleşecek. Bu webinarın konuşmacısı ise Servo ve Motion Kontrol Ürün Takım Lideri Ali Kıbrıslı olacak. 20 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek olan webinar dizisinin altıncı bölümünde Robot Ürün Takım Müdürü Necmi Ömerdedeoğlu, İleri Robot Teknolojileri konusunu ele alacak. Webinar serisinin son bölümünde ise Yeni Nesil Robotlu Üretim Hatları Robot Uygulamaları başlığı, Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Robot Destek Takım Lideri Erol Tetik tarafından ele alınacak.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.