DOLAR 32,2820 0.02%
EURO 35,0408 -0.16%
ALTIN 2.472,080,25
BITCOIN 21381880,15%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Magdeburger Sigorta İstanbul Anadolu Bölgesi'nde İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

Magdeburger Sigorta İstanbul Anadolu Bölgesi'nde İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 23:50
Magdeburger Sigorta İstanbul Anadolu Bölgesi'nde İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buluşmada Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, göreve başlamasından bu yana geçen sürede neler yaptıklarını ve geleceğe yönelik neler hedeflediklerini anlattı. Nasıl Bir Ekonomi Medya Haber Basın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ da katılımcılarla güncel ekonomi hakkında bilgiler paylaşarak, ekonomi alanında gelen soruları cevapladı. Bu toplantıyla birlikte Magdeburger Sigorta, yılın ilk yarısındaki toplantı serisini noktalamış oldu.

“Sektörün üzerinde büyüme gerçekleştirdik”

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, büyüme stratejilerini detaylı bir şekilde aktarırken “Pazarın üzerinde büyümeye devam ediyoruz. Pazar yüzde 93 büyürken, aynı dönemde biz yüzde 265 büyüdük. Başarıya giden yoldaki en önemli katkıyı her zaman acentelerimiz sağlıyor. Sizlere sunduğumuz destek ve iş birliğine dair çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sektörümüzdeki rekabetin kızışmasıyla birlikte müşteri memnuniyetini artırmak ve pazarda daha güçlü bir konum elde etmek için stratejik adımlar atmaya hep birlikte devam edeceğiz. Büyüme, yenilik ve verimlilik stratejimiz çerçevesinde acente sayımızı son 6 ayda eklenen yeni iş ortaklarımız ile güçlendirdik. Hedefimiz 5 yıl içinde Türkiye’de ilk 10 sigorta firması içerisinde olmayı zorlamaktır” şeklinde konuştu.

“Türkiye’de güzel bir yatırım imkânı oluştu”

Magdeburger Sigorta “Bölgeler Buluşması” toplantısına katılarak bir konuşma yapan Nasıl Bir Ekonomi Medya Haber Basın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ise “Döviz kurlarında yılbaşına kadar beklenen artışın yaşanmayacağını düşünüyorum. Yılbaşından itibaren faizlerde de indirimler başlayabilir. Yabancılar için Türkiye’de çok güzel bir yatırım imkânı oluştu. Türkiye’ye sıcak para girişi olabilir. En az aylık yüzde 4-5 faizle para kazanmak mümkün hale geldi. Bu çok güzel bir kazanç ve bu yüzden dışarıdan para gelmeye devam edecektir. Sigorta sektörüne baktığımızda ise bu dönemde eğer sorunları anlıyorsanız, çözüm üretebiliyorsunuz. Bu sene dostluğa yatırım yapmak, iyi ilişkilere, iletişime yatırım yapmak gerekir. Bugün burada gördüğüm kadarıyla siz bu iletişimi zaten kurmuşsunuz” şeklinde konuştu.

Magdeburger Sigorta: Güven ve Heyecan

“Bölgeler Buluşması” toplantıları sırasında acentelere “Magdeburger Sigorta’nın yeni yönetimi size ne hissettiriyor?” sorusu da iletildi. Yüzden fazla İstanbul Anadolu Bölgesi acentesi cevap olarak yoğunlukla “Güven ve Heyecan” görüşlerini öne çıkardı. Bu görüşler, iş ortaklarının Magdeburger Sigorta’nın yeniden yapılanma sürecine yönelik duydukları heyecanı ve yeni yönetime karşı hissettikleri güveni ortaya koydu. 

Yenilikçi ve avantajlı sigorta ürünü KaskolaMAG

Magdeburger Sigorta’nın İstanbul’da düzenlediği Bölgeler Buluşması’nda araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak ve beklentilerini karşılayacak yeni “KaskolaMAG” ürünü de tanıtıldı.  Diğer ürünlere göre yüzde 30’a varan avantajlı prim imkânı sunan KaskolaMAG, aracın çekilmesi ve kurtarılması, yol yardım gibi birçok acil durum hizmetini de içeriyor. KaskolaMAG ürünü kapsamında MAG Servis’te yapılan tamirat işlemleri de Magdeburger Sigorta tarafından güvence altına alınıyor. 

Magdeburger Sigorta’nın yeni ürünü KaskolaMAG poliçesi sahipleri, özel anlaşma yapılan 47 ildeki 55 MAG Servisinin kullanılması durumunda hasarın tutarına bakılmaksızın hasarsızlık indiriminin korunmasına da olanak veriyor. MAG Servis’te onarım gören araçlara, tamir süresi boyunca ikame araç sağlanırken araç teslimatının aynı şehirde olması durumunda vale hizmeti de sunuluyor.

MAG Servis Ağı Ayrıcalıklı Hizmet Sunuyor

Magdeburger Sigorta Genişletilmiş Kasko veya KaskolaMAG ürününe sahip olan sigortalılar, MAG Servisi tercih ettiklerinde ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra çeşitli indirim olanaklarından da yararlanacaklar.

Magdeburger Sigorta, bu yenilikçi ürün ve hizmetlerle sigortalılarının ihtiyaçlarına daha etkin ve avantajlı çözümler sunmayı da hedefliyor. Yenilikçi yaklaşımıyla sektördeki öncü konumunu pekiştirmeyi amaçlayan Magdeburger Sigorta, sigortalı memnuniyetini her zaman en üst seviyede sürdürmeyi amaçlıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ