DOLAR 32,3075 0.17%
EURO 35,0873 -0.18%
ALTIN 2.307,161,32
BITCOIN 22837912,65%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
LüleburCaz Konserleri 23 Mayıs'ta LYSA'da!  “Cazın ustaları bir araya geliyor"

LüleburCaz Konserleri 23 Mayıs'ta LYSA'da! “Cazın ustaları bir araya geliyor"

ABONE OL
Mayıs 17, 2023 16:00
LüleburCaz Konserleri 23 Mayıs'ta LYSA'da!  “Cazın ustaları bir araya geliyor"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lüleburgaz Belediyesi’nin cazın usta isimlerini bir araya getirdiği LüleburCaz Konserlerinin 3’üncüsü 23 Mayıs saat 21.00’de Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde gerçekleştirilecek. Saksafonda Çağdaş Oruç ve davulda Volkan Öktem’in konuk sanatçı olarak yer alacağı konseri izlemek isteyen sanatseverler https://etkinlik.luleburgaz.bel.tr/ adresi üzerinden ücretsiz davetiyelerini alabilecek.

Lüleburgaz Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerinden biri olan ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği LüleburCaz Konserlerinin üçüncüsü 23 Mayıs saat 21.00’de LYSA Cahit Irgat Salonu’nda gerçekleştirilecek. Türkiye’nin caz alanında yetiştirdiği usta isimlerin bir araya geleceği konseri kaçırmak istemeyen sanatseverler https://etkinlik.luleburgaz.bel.tr/ adresinden ücretsiz davetiyelerini alabilecek.

Cazın ritmiyle unutulmaz bir gece

Kentler sanat üretir anlayışıyla hareket eden Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştireceği muhteşem konserde sanatseverler, cazın ritmiyle unutulmaz bir gece yaşayacak. Trompette Barış Doğukan Yazıcı, trombonda Bulut Gülen, piyanoda Evrim Demirel, kontrbasta Kağan Yıldız, trompette Mertcan Oktar, saksafonda Samet Kocamemiş ve trompette Meriç Öztürk’ün yer alacağı konserde konuk sanatçılar ise Çağdaş Oruç ve Volkan Öktem olacak. Lüleburgaz’ın yetiştirdiği önemli caz müzisyenlerinden olan Çağdaş Oruç ile ünlü yıldızların albüm çalışmalarında ve konserlerinde yer alan Volkan Öktem, kulakların pasını silecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.