DOLAR 32,5677 0.21%
EURO 34,9534 -0.12%
ALTIN 2.444,100,34
BITCOIN 2093967-0,06%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
iPhone XS Max’i Cimri.com İle İncele

iPhone XS Max’i Cimri.com İle İncele

Apple markası tarafından geliştirilmiş olan akıllı cep telefonu model serisi içerisinde yer alan iPhone XS max akıllı cep telefonu teknik özellikleri açısından oldukça yüksek performansa sahiptir.

ABONE OL
Mart 1, 2023 16:42
iPhone XS Max’i Cimri.com İle İncele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple markası tarafından geliştirilmiş olan akıllı cep telefonu model serisi içerisinde yer alan iPhone XS max akıllı cep telefonu teknik özellikleri açısından oldukça yüksek performansa sahiptir. 3174 mAh batarya kapasitesinin bulunması sayesinde 25 saate kadar kesintisiz olarak telefon konuşmalarının yapılmasını sağlar. iPhone XS max lithium ion pil teknolojisi sayesinde 15 W güce kadar hızlı ve kablosuz olarak şarj edilir. İPhone XS max 6.5 inç ekran boyutu ile oldukça geniş bir ekran alanına sahiptir. OLED ekran teknolojisinin kullanılmış olması 60 Hz ekran yenileme özelliğinin bulunması ve ekran çözünürlük oranları sayesinde görüntülerin net bir şekilde ekrana yansıtılmasını yapar. 

 

iPhone XS Max Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com’da Karşılaştır

 

iPhone XS max ile en kaliteli fotoğraf ve video kayıtlarının yapılması amacıyla 12 MP çözünürlüğe sahip farklı özelliklerdeki kamera yapısından oluşur. 12MP çözünürlüklü çift arka kamera 2160p 4K görüntü kalitesi ve 12 MP çözünürlüklü ön kamerası vardır. Stereo çift hoparlör kullanılmış olan iP XS max modelleri müzik dinlerken keyifli vakit geçirmeyi sağlar. Apple markasına özgü olan İOS işletim sistemi kullanılmış olan iPhone XS max İOS 12 versiyonuna sahip olduğu gibi İOS 16 versiyonuna yükseltilebilir özelliktedir. iP XS max en ucuz Cimri.com’da karşılaştırma özelliği kullanılarak alışverişlerin daha ekonomik yapılmasını sağlar. 

 

iPhone XS Max Nereden Alınır?

iPhone XS max fiyatları teknik özelliklerine bağlı olarak belirlenir ve Apple markasının serileri içerisinde yer alan iPhone akıllı cep telefonu modellerine oranla farklı donanıma sahip olmasından kaynaklı olarak fiyat oranında farklılık vardır. iP XS max fiyatları teknik özellikleri içerisinde bulunan yonga seti, ram bellek yapısı ve depolama alan özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Apple A12 Bionic yonga seti kullanılmış olması, 6 çekirdekli olarak tasarlanmış işlemci yapısı, LPDDR4X ram tipi içerisinde 4GB ram bellek bulunması telefonun performansını etkileyen donanımlar olmasının yanı sıra fiyat belirlemesinde dikkat edilen hususlardır. Dahili depolama alan kapasitesi 64 GB olan iP XS max diğer hafıza seçenekleri içerisinde 256GB ve 512 GB depolama alan kapasitesi sunar. Cimri.com web sayfası içerisinde iPhone XS max özelliklerini ve fiyat oranlarını görüntüleyebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.