DOLAR 32,3374 0.17%
EURO 35,1836 -0.03%
ALTIN 2.240,90-0,10
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Gamer’lara ‘Xbox Game Pass’ hediyeli fiber internet

Gamer’lara ‘Xbox Game Pass’ hediyeli fiber internet

ABONE OL
Eylül 24, 2021 10:00
Gamer’lara ‘Xbox Game Pass’ hediyeli fiber internet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom, oyun keyfini hızlı ve kesintisiz fiber internetle artırıyor. 100 mbps’ye kadar hızlı limitsiz fiber internet paketlerinden satın alan oyunseverlere, oyun dünyasından cazip hediyeler sunuluyor. 

 

Oyunseverlerin heyecanına yüksek hızda sunduğu kesintisiz fiber internet gücüyle ortak olan Türk Telekom, yeni kampanyasında, 24 ay Türk Telekom’da kalma sözüyle limitsiz fiber internet paketlerine ek olarak pek çok hediye sunuyor. 

 

Türk Telekom’un Microsoft ile iş birliğiyle oyunseverler, 100’ün üzerinde yüksek kaliteli konsol ve bilgisayar oyunundan oluşan Xbox Game Pass Ultimate paketi ile 3 ay boyunca Xbox Game Pass kütüphanesindeki tüm oyunları ücretsiz kullanabiliyorlar. Oyuncular, Xbox Game Pass Ultimate ile Microsoft’un kendi geliştirdiği Minecraft, Age of Empires gibi oyunları yüklendiği ilk gün indirme şansı buluyorlar. Her ay Türkiye’de ve dünyada popüler olan 2 ila 4 adet oyunu ücretsiz satın alma imkânına ve Microsoft Store’da yüzde 75’e varan indirimlere erişebiliyorlar. Ayrıca Xbox Game Pass Ultimate üyeleri, Xbox Game Pass kitaplığındaki oyunlarda yüzde 20’ye varan indirime ek olarak ilgili oyun eklentilerinde ve ürünlerinde yüzde 10 indirim kazanıyorlar. 

 

Dileyen oyuncular ise Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore’daki 3 bin adet PC/Mac ya da konsol oyunlar, Free to Play paketler ve oyuncu ekipmanı arasından seçtikleri üründe kullanabilecekleri 150 TL’lik Playstore Cüzdan Kodu’ndan faydalanabiliyorlar. 

 

Türk Telekom internet deneyimini en iyi seviyeye çıkarmaya odaklanıyor

Türkiye’nin altyapısına en çok yatırım yapan teknoloji firmalarından biri olan Türk Telekom, bu teklifle birlikte internet deneyimini en iyi seviyeye çıkarmaya odaklanıyor. 100 mbps’ye varan hızlardaki fiber internet paketleri, 2 kat upload hızı ile destekleniyor ve oyun keyfi katlanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.