DOLAR 32,3385 0.17%
EURO 35,1843 -0.03%
ALTIN 2.245,230,09
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Galaxy Z Fold3 5G ve Galaxy Z Flip3 5G’nin mağazalardaki satışı başladı!

Galaxy Z Fold3 5G ve Galaxy Z Flip3 5G’nin mağazalardaki satışı başladı!

ABONE OL
Eylül 23, 2021 09:14
Galaxy Z Fold3 5G ve Galaxy Z Flip3 5G’nin mağazalardaki satışı başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadece tasarımlarıyla değil sahip oldukları özelliklerle de kullanıcılar için hayatı adeta ikiye katlayan Samsung’un katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold3 5G ve Galaxy Z Flip3 5G, Türkiye pazarında resmen satışa sunuldu. 

En son akıllı telefon teknolojilerini avuç içine sığdıran Samsung Electronics, en yeni Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G akıllı telefonları ve diğer yenilikçi ürünlerinin Türkiye’de satışının başladığını duyurdu. 

Ön sipariş sürecinde geçtiğimiz yıllara kıyasla çok daha fazla yoğun talep gören yeni katlanabilir akıllı telefonlar artık tüm yetkili satış noktalarında kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Kullanıcılar bu noktalarda katlanabilir ekran teknolojisini ve renkleri deneyimleyebilecekleri cihazları dilerlerse doğrudan satın alabilecek. Üstelik bu telefonları satın almak isteyenler Galaxy Z Fold3 5G için ek 1.000 TL’ye, Galaxy Z Flip3 5G için ise ek 500 TL’ye varan takas desteği fırsatından faydalanabilecek. Örneğin Galaxy Z Fold3 5G için takas yapmak istediğiniz eski cihazınızın değeri 5.000 TL ise Samsung ek 1.000 TL daha vererek bu cihazı 6.000 TL’ye alacak. Galaxy Z Fold3 5G’nin tavsiye edilen satış fiyatı KDV dâhil 21.999, Galaxy Z Flip3 5G’nin fiyatı ise KDV dâhil 11.999 TL.

Özgürlüğü ikiye katlayan deneyimler bir avuç içinde

7,6 inç ana ekranı ve ekran altı kamerasıyla Galaxy Z Fold3 5G, üretkenlikten performansa ve taşınabilir eğlenceye kadar her şeyi bir dokunuşla kullanıcının ayağına getiriyor. Tasarımı sayesinde kullanıcılar; yapılacaklar listesini daha kolay tamamlarken yeni nesil oyunlar, içerik görüntüleme, görüntülü konuşma ya da ihtiyaçları olan her şey için daha çok zaman ayırabiliyor. Birden fazla işi aynı anda yapmayı seven günümüz kullanıcıları için ideal olan Galaxy Z Fold3, katlanabilir cihazlarda bir ilk olan S Pen desteği sayesinde de hareket halindeyken hızlı not almayı daha kolay hale getiriyor.  

Bir katlanabilir cihaz olmanın ötesine geçen Galaxy Z Flip3 5G ise stil ve fonksiyonu ideal bir dengede bir araya getiriyor. Kullanıcılar telefonun kapağını kaldırarak Z Flip3’ün stüdyo kalitesine sahip kamera özellikleri ve Esnek Modu sayesinde anında göz alıcı selfieler çekebiliyor, 120Hz uyarlanabilir yenileme hızıyla fotoğraf paylaşmanın ve sosyal medyada gezinmenin keyfini çıkarabiliyor. Yeni Z Flip3 kullanıcıları Kapak Ekranı aracılığı ile ana kamerayı kullanarak stüdyo kalitesinde fotoğraf çekebiliyor, gelen aramaları eller serbest modda cevaplayabiliyor ve bildirimleri çok daha kolay bir şekilde görebiliyor. 

Samsung’un diğer yeni ürünleri de artık Türkiye’de

Katlanabilir akıllı telefonlarda yeni bir dönemi başlatan bu cihazların yanı sıra Galaxy Z Fold için S Pen Fold modelleri, Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic ve Galaxy Buds Serisi’nin en hafif ve en küçük üyesi Galaxy Buds2 de Türkiye’de raflardaki yerini aldı. Kullanıcılar bu ürünleri de artık yetkili satış noktalarında deneyimleyip satın alabilecek. Galaxy Buds2 kulaklığın tavsiye edilen KDV satış fiyatı 999 TL, Galaxy Watch4’un 2.199 TL ve Galaxy Watch4 Classic’in ise 2.799 TL. 

S Pen Fold Edition ve S Pen Pro modelleri birinci sınıf tasarım özelliklerine ve Galaxy Z Fold3 ile mükemmel uyum sağlayan özel yüzey renklerine sahip. Yalnızca Z Fold3 ile eşleşen S Pen Fold Edition mükemmel bir yazma deneyimi sunuyor. Galaxy Buds Serisi’nin en hafif ve en küçük üyesi Buds2 sayesinde ise kullanıcılar artık kulaklarına daha rahat uyum sağlayan bir kulaklığı uzun saatler boyunca kullanabiliyor. Türkiye’de satışa sunulan Galaxy Watch4 ve Watch4 Classic de uygulamalar arasında sorunsuz ve hızlı geçiş yapabilen güçlü yeni işlemci, daha berrak ve zengin görseller için daha yüksek çözünürlüğe sahip ekran, yeni ve geliştirilmiş donanım ve işletim sistemi (OS) ve uzun saatler yeten pil gücü kullanılarak baştan aşağı yeniden tasarlandı. 

Kullanıcılar dilerlerse tüm bu ürünleri doğrudan Samsung Online Mağaza (shop.samsung.com/tr) üzerinden de satın alabiliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.