DOLAR 32,5059 0.16%
EURO 34,8623 0.24%
ALTIN 2.434,51-0,16
BITCOIN 2035420-1,82%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Erkan Sarıyıldız, “Gelincikler”le Nostaljik Bir Yolculuğa Çıkıyor

Erkan Sarıyıldız, “Gelincikler”le Nostaljik Bir Yolculuğa Çıkıyor

ABONE OL
Nisan 15, 2024 19:30
Erkan Sarıyıldız, “Gelincikler”le Nostaljik Bir Yolculuğa Çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk müzik dünyasında kendi yazdığı şarkıları ile farklı bir duruşu olan Erkan Sarıyıldız, duygusal derinliği ve dokunaklı melodileriyle dinleyicileri bir kez daha büyülemeye hazırlanıyor.

Sarıyıldız’ın son single’ı “Gelincikler”, çocukluk çağlarına özlem duyanların ve geçmişin aşklarını özleyenlerin kalplerine dokunacak.

“Gelincikler”, Sarıyıldız’ın önceki çalışmaları olan “Hep Sana Doğru”, “Sessiz Tango” ve “Tango Silencioso” gibi başarılı single’ların ardından geliyor. Sarıyıldız, bu yeni single’ında nostalji dolu bir yolculuğa çıkarak dinleyicileri geçmişin masumiyetine ve sevginin özüne götürüyor.

Şarkının kendine özgü melodisi ve Sarıyıldız’ın karakteristik sesi, dinleyicilere içsel bir yolculuk sunuyor. “Gelincikler”, çocukluk anılarına, masumiyete ve özlem dolu bir aşkın hikayesine dair duygusal bir atmosfer yaratıyor. Şarkının dokunaklı sözleri ve melankolik melodisiyle dinleyiciler, geçmişteki hatıralarını yeniden canlandırmanın ve duygusal bir yolculuğa çıkmanın tadını çıkaracaklar.

Erkan Sarıyıldız’ın “Gelincikler” single’ı, müzikseverlere nostalji dolu bir deneyim sunuyor ve sanatçının duygusal derinliğini ve müzikal yeteneğini bir kez daha sergiliyor.

Single ve klip3.4.2024 tarihinde tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşacak.

Hakkında:
1970 yılında Adana’da doğan Erkan Sarıyıldız 12-15 yaşları arasında Adana Musuki Cemiyeti’nde Türk Sanat Müziği makam, usül ve koro çalışmaları yapmış olup arkasından Tıp Fakültesindeki eğitimi sırasında İstanbul Tıp Fakültesi Türk Sanat Müziği kolunu kurmuş ve çalıştırmıştır. İç Hastalıkları Uzmanlık eğitimi ve ardından çalışma hayatı içinde müzikle sadece amatörce ve dinleyici olarak devam eden Erkan Sarıyıldız 2021 yılında kendi söz ve bestelerini üretmeye başlamıştır. 

“Hep Sana Doğru” ilk single olarak DMC Müzik etiketiyle yayınlanmıştır.  Ardından müzikte üretkenliğini devam ettiren sanatçı yazdığı romanlardan birisinin aynı adıyla “Sessiz Tango” adlı tekliyi çıkarmıştır. Şarkının İspanyol müziğine uyumu sebebiyle Tango Silencioso adıyla İspanyolca Flamenko versiyonunu ve Türkçe Flamenko versiyonun ardı ardına çıkaran sanatçı 7 Mart 2024 tarihinde son şarkısı “Gelincikler”i dijital platformlarda yayınlamıştır.
Kendine özgü tarzı ve duygusal derinliği ile tanınan Sarıyıldız, müzik kariyerine farklı tarzlarda şarkılar ve başarılı single’lar ile devam etmektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.