DOLAR 32,3468 -0.04%
EURO 34,9411 0.42%
ALTIN 2.397,430,04
BITCOIN 19596192,95%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı

Çalışma Masasının Dekorasyon Üzerindeki Etkileri Nelerdir?

ABONE OL
Ekim 25, 2021 12:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğru çalışma masası dekorunun; odağınız, yaratıcılığınız, ruh haliniz ve üretkendiğiniz üzerinde etkili olacağını biliyor muydunuz? İster yıllardır evden çalışıyor olun, ister son zamanlarda kendinizi çalışma odasında bir çalışma ortamı yaratmış olurken bulun, kesin olan tek birşey var: Kasvetli bir pazartesi günü sabahı, enerjisi düşük ve sıkıcı bir masayla işe başlamaktan daha kötüsü yoktur. Çalışma masanız ile uyumu yakalayın ve masanızın size ilham verecek şekilde dekore edin.

 

Odanızın Dekorasyonu ile Uyumlu Bir Köşe Yaratın

 

Verimli bir çalışmanın ilk yolu, şüphesiz ki dikkat dağıtmayan bir oda dekorasyonunda geçiyor. Bu nedenle çalışma masanızın odada bulunduğu alanda diğer eşyalar ile çok iç içe olmadığından emin olmanız gerekir. Eğer yeterli alana sahipseniz, çalışma masanızı çok eşya bırakamayacağınız başka bir alana taşıyabilirsiniz. Bu düzeni sağlarken çalışma masanızın bulunduğu alanın diğer eşyalarla çok ayrı durmaması gerekir. Aksi halde odada bulunan diğer eşyalar birbirinden ayrık görüneceği için dağınık bir ortam yaratabilir.

 

Çalışma Masasının Boyutu ve Tasarımı

 

Çalışma masası satın almaya karar verirken sadece ihtiyacınız olduğu için ya da masanın tasarımını çok beğendiğiniz için değil, odanızın dekorasyonu ile uyum içerisinde olacağına ve ferah bir geçiş sağlayacağına emin olmalısınız. Odanızın alanı dar ise geniş ve büyük masalar tercih etmek yerine duvara dayalı olan masalar tercih edebilirsiniz.

 

Pencere Önlerini Değerlendirin

 

Özellikle oturma odası gibi hareketli olan ve aktif olarak sürekli zaman geçirilen alanların pencere önleri genelde boş olur. Çalışma masanızı yerleştireceğiniz oturma odasında aynı zamanda dekorasyonu bozmaktan endişe duyuyorsanız, pencere önlerinde ayrılan boş alanları doldurabilirsiniz. Masanızın tarzına uygun bir kitaplıkla tamamlanan pencere önü çalışma alanınızın ferahlığını çok seveceksiniz.

 

Çalışma masası seçenekleri  ve aradığınız tüm ürünler için https://www.wehomy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.