DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8410 0.3%
ALTIN 2.496,400,50
BITCOIN 21097075,68%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Breakdansçıların nefes kesen kapışması Red Bull BC One Cypher’a son günler

Breakdansçıların nefes kesen kapışması Red Bull BC One Cypher’a son günler

ABONE OL
Ekim 1, 2021 14:40
Breakdansçıların nefes kesen kapışması Red Bull BC One Cypher’a son günler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en prestijli breaking yarışması Red Bull BC One’ın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de düzenlenecek. 2 Ekim Cumartesi ön elemeler ve atölyelerle başlayacak. 3 Ekim Pazar akşamı saat 19.00’da Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde yapılacak final karşılaşmaları ile devam edecek. Kasım ayında Polonya’da gerçekleşecek Red Bull BC One Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek B-Girl ve B-Boy’ların mücadelesi nefes kesecek. Hummel destekleriyle gerçekleşen Red Bull BC One Cypher Türkiye Red Bull TV’ye ve Red Bull Türkiye Twitch hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

 

Her yıl dünyanın en iyi breakdansçısını belirlemek için düzenlenen ve global arenada da en prestijli breaking yarışması olarak anılan Red Bull BC One’ın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de gerçekleşecek. 

Red Bull BC One Cypher’ın eleme ve atölyeleri 2 Ekim Cumartesi gerçekleşecek. 3 Ekim Pazar günü finale kalan adayların karşılaşmalarıı ise Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde düzenlenecek. 

Saat 19.00’da başlayacak yarışmada dansçılar, DJ Markone’nin müzikleriyle kozlarını paylaşacak. Türkiye’deki en iyi B-Boy ve B-Girl’ü ise, daha önce dünya finallerinde yarışmış olan Red Bull All Star ailesinden B-Boy Ronnie, Killa Kolya ve Türkiye breaking sahnesinden Okan Aydoğan belirleyecek.

Hummel destekleriyle gerçekleşen Red Bull BC One Cypher Türkiye, Red Bull TV ve Red Bull Türkiye Twitch hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

BÜYÜK FİNAL KASIMDA POLONYA’DA

Dünyanın en prestijli teke tek breaking yarışması olarak anılan Red Bull BC One, 30’u aşkın ülkede düzenleniyor. Red Bull BC One Cypher Türkiye’nin ardından, dünya finali 5- 6 Kasım 2021 tarihlerinde Polonya’da gerçekleşecek. Her ülkenin finalisti, dünya finalinde ‘en iyi’ olabilmek için yarışacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.