DOLAR 32,4198 0.15%
EURO 35,4755 0.27%
ALTIN 2.322,870,18
BITCOIN 22890762,41%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Angara TV’de Enstrümantal Keyfi Yaşanacak

Angara TV’de Enstrümantal Keyfi Yaşanacak

ABONE OL
Aralık 3, 2021 13:40
Angara TV’de Enstrümantal Keyfi Yaşanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keçiören Belediyesi bünyesinde önümüzdeki günlerde yayın hizmetine başlayacak olan Angara TV’nin program çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden renkli içeriklerle yayın hayatına başlangıç yapmayı hedefleyen Angara TV’de  müzik programları da yer alacak.

Bu kapsamda Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Genel Sanat Yönetmeni Ertuğrul Karabulut’un koordinatörlüğünde konservatuvarda görevli saz sanatçıları birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini enstrümantal olarak icra ettiler. Vatandaşlar tarafından sıklıkla dinlenen eserlerin Angara TV stüdyosunda kayıt altına alındığı müzik programında aynı zamanda Türk Sanat Müziği şarkıları da enstrümantal olarak icra edilecek.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Angara TV’de Türk toplumunun kültürel değerlerini yaşatan sanatsal yayınların yapılacağını aktararak,  “Angara TV’nin yayın vizyonunda sanatı, sanatçıyı ve kültürümüzü yaşatma gayesi yer alıyor. Ankaralılık kültürünün yanı sıra Türk kültürüne ait değerlerin yaşatılması da temel esaslarımızdandır. Şehrimizin tarihi, kültürel ve sanatsal derinliklerini gün yüzüne çıkaran, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan içeriklerle TV yayınlarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.