DOLAR 32,3425 0.18%
EURO 35,1213 -0.19%
ALTIN 2.236,37-0,30
BITCOIN 2058050-5,83%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Yaşam Boyu Eğitim Birimi BİLGİ Eğitim yeni programlarla eğitime başlıyor

Yaşam Boyu Eğitim Birimi BİLGİ Eğitim yeni programlarla eğitime başlıyor

ABONE OL
Kasım 9, 2021 10:00
Yaşam Boyu Eğitim Birimi BİLGİ Eğitim yeni programlarla eğitime başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Bilgi Üniversitesi çatısı altında Yaşam Boyu Eğitim Birimi olarak bireysel ve kurumsal eğitim programları sunan BİLGİ Eğitim, yeni programlarıyla eğitime başlıyor. BİLGİ Eğitim bireysel ve kurumsal eğitimler, seminerler ve konferanslar ile rekabet gücünü artırmak, kişisel ve kurumsal gelişimin desteklenmesine öncülük etmek ve çözüm ortaklıkları geliştirerek tüm sektörlerde sürekli eğitim kültürünü yerleştirmeyi hedefliyor. Arizona State Üniversitesi ve Thunderbird School of Global Management işbirliğiyle gerçekleştirilen yönetici geliştirme eğitimleriyle ise 4. Sanayi Devrimi'nin gerektirdiği yetkinliklerle donanmış küresel liderlere ve yöneticilere eğitim vermeyi amaçlıyor

 

“Okul için değil yaşam için öğrenmeliyiz” ilkesiyle yola çıkan İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde Yaşam Boyu Eğitim Birimi olarak hizmet veren BİLGİ Eğitim yeni programlarıyla eğitime başlıyor. BİLGİ Eğitim mesleki gelişime yönelik bireysel ve kurumsal sertifika programları geliştirerek farklı iş ve ilgi alanlarından farklı yaş ve meslek gruplarına ihtiyaçları doğrultusunda eğitimler sunuyor. BİLGİ Eğitim’in programında yönetim becerilerinden psikolojiye, mobil oyun geliştirmeden dil programlarına, mini MBA programından espor ve yeni nesil spor etkinliklerine kadar çok geniş bir yelpazede online ve sınıf içi eğitim içerikleri bulunuyor. 

 

Arizona State Üniversitesi ve Thunderbird School of Global Management ile işbirlikleri

BİLGİ Eğitim eğitimci kadrosunda akademisyenleri, kanaat önderlerini, iş dünyasının önde gelen profesyonellerini ve düşünce liderliğinde önde gelen bir küresel kaynak olan Thunderbird School of Global Management'ın eğitimcilerini bir araya getiriyor. Arizona State Üniversitesi ve Thunderbird School of Global Management ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında verilen yönetici geliştirme eğitimleri ile 4. Sanayi Devrimi'nin gerektirdiği yetkinliklerle donanmış küresel liderlere ve yöneticilere eğitim vermeyi amaçlıyor.

 

Yaşam boyu eğitim kültürünü yerleştirmek hedefleniyor

Düzenlenecek bireysel ve kurumsal eğitimler, seminerler ve konferanslar ile rekabet gücünü artırmak, kişisel ve kurumsal gelişimin desteklenmesine öncülük etmek ve çözüm ortaklıkları geliştirerek tüm sektörlerde sürekli eğitim kültürünü yerleştirmek hedefleniyor. Geleceğin yetkinlikleri ve yaşam boyu öğrenme ilkeleri gözetilerek hazırlanan eğitim programlarında katılımcılar, onlarca farklı ve yenilikçi dersi çevrimiçi olarak alabiliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.