DOLAR 32,4949 -0.18%
EURO 34,9894 0.36%
ALTIN 2.436,790,58
BITCOIN 20989380,78%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Libidonun artması için neler yapılabilir?

Libidonun artması için neler yapılabilir?

ABONE OL
Eylül 21, 2021 21:20
Libidonun artması için neler yapılabilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düşük libido için nasıl yardım alınır

Ürolog, cinsel terapi alanında uzmanlaşmış bir psikoloğa(psikolog lisans eğitimini psikoloji bölümünde tamamlamış kimse) gitmelisiniz her şeyden önce.

Başlangıçta, bir anket doldurmayı da içeren kapsamlı bir geçmiş ve değerlendirme üzerinde sağlayıcınızla birlikte çalışmayı bekleyebilirsiniz. Bunu, daha fazla tartışma için bir takip randevusu ve cinsel sağlığa odaklanan bir fizik muayene ile uygulamaya konan bir başlangıç ​​planının oluşturulması izler. Son olarak da o sırada bir tedavi planı ve gerekirse sevkler yapılacaktır.

Düşük libido ile mücadele için ipuçları

Düşük libidoyla mücadele etmek için birkaç ipucu:

Bir egzersiz programı başlatın. Düzenli aerobik egzersiz ve kuvvet antrenmanı, dayanıklılığınızı artırabilir, vücut imajınızı iyileştirebilir, ruh halinizi yükseltebilir ve libidonuzu artırabilir.

Bir gezi planlayın ama çocukları evde bırakın. Sadece kendiniz için veya diğer önemli kişilerle iyi, özel bir tatil geçirin. Başka çiftlerle gitmeyin. Yeniden bağlanmaya çalışırken bu bir dikkat dağıtıcı olabilir.

İletişim kurmak.

Evet, bir restoranda karşılıklı oturmak kadar basit bir şey, yeniden iletişim kurmaya başladığınızda harikalar yaratabilir. Konuları hafif tuttuğunuzdan ve daha sonra karşılaşma beklentiniz olmadığından emin olun. O an sadece birbirimizle vakit geçirmekle ilgili olsun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.