DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072636-1,45%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Göz Hastalıklarında Erken Teşhis Dönemi

Göz Hastalıklarında Erken Teşhis Dönemi

ABONE OL
Eylül 28, 2021 12:14
Göz Hastalıklarında Erken Teşhis Dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmaris Göz Hastalıkları ve Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Mustafa Eren ile birlikte göz hastalıklarında erken teşhis dönemi başladı. Erken teşhis ile birlikte göz hastalığı ve diğer rahatsızlıklardan kurtulmak mümkün.

Yüksek tansiyon, kan basıncı yüksekliği, düşük tansiyon, yüksek kolesterol, diyabet hastalığı gibi rahatsızlıklar göz muayenesi sırasında ortaya çıkabilir. Hatta kanser gibi hastalıkların erken teşhisi de göz hastalıkları ile ortaya çıkabilmektedir. Vücutta bazı organlara bazı hastalıklar tepkime verir. Gözler de en çabuk tepkimeyi veren organlardan biridir. Bu nedenle öncelikle göz muayenesi sırasında hastalıkların ortaya çıkabilmesi mümkün olmaktadır. Rutin bir göz muayenesi ile birlikte birçok hastalığın erken teşhisini yakalayabilmek mümkün olur. Bu nedenle göz ile ilgili ciddi sağlık problemleri yaşıyor iseniz ertelemek çözüm değildir.

Marmaris Göz doktoru arayan kişiler, Marmaris’ te kendi muayenehanesinde hizmet veren Op: Dr. Mustafa Eren’in göz muayenesi hizmetlerinden yararlanabilir. Çünkü Göz Hastalıkları ve Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Mustafa Eren; hem göz hastalıkları meyanesinde hem de göz cerrahisi konusunda başarılı bir çalışma başlattı. Kendi muayenehanesi ile birlikte hem yerli hem de yabancı turistlere kliniğinde hizmet vermeye başladı. Aynı zamanda Marmaris ve Muğla yerli halkına da muayene konusunda kapsamlı bir şekilde hizmet vermeye başladı. Bütün bunların yanında profesyonel çalışmalarını ortaya koyan ve başarılı çalışmaları ile aktif rol oynayan hekimimiz aynı zamanda cerrahi müdahaleleri ile de tanınıyor. Göz cerrahisi konusunda estetik çalışmaları ve katarakt ameliyatı sonucundaki ünü il genelini hatta ülke genelini aşmış durumda bulunuyor. Bu nedenle ülke dışından da özellikle yılın belirli aylarında sağlık turizmine katkı sağlayacak çalışmaları bulunuyor. Gerek cerrahi ameliyatlar dahilinde gerekse göz muayeneleri ile birlikte çözüm odaklı hizmeti sunuyor.

Çıldır Mahallesi, Seyfettin Kemal Elgin Bulvarı, Mehmet Erden Apartmanı no: 32/12 adresinde kapsamlı göz muayenesi için hastalarını kabule başlayan Eren aynı zamanda göz sağlığı hususunda modern cihazlardan da yararlanmaktadır. Marmaris göz doktoru aradığınız zaman sizler de Marmaris beldesinde hizmet veren Op. Dr. Mustafa Eren’in kliniğine randevu başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.