DOLAR 32,3417 0.18%
EURO 35,1906 0.01%
ALTIN 2.246,210,14
BITCOIN 2131364-2,84%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Doku Yenilenmesi İçin Bitkisel Reçeteler

Doku Yenilenmesi İçin Bitkisel Reçeteler

ABONE OL
Aralık 8, 2022 00:05
Doku Yenilenmesi İçin Bitkisel Reçeteler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doku yenilenmesi; cilt hücresi, saç hücresi gibi iyileştirme ve yenileme olarak düşünebilirsiniz. Doku yenilemesi için bitkisel reçeteler sunuyoruz.

Doku yenilemesi için bitkisel reçeteler arasında pek çok önerimiz var. Cilt dokusunun yenilenmesi için farklı karışımlar, saç dokusunun yenilenmesi için farklı karışımlar gibi pek çok seçenek olacak. Tüm bunları göz önünde bulundurup uygulamaları özenle yapabilirsiniz. Yenileme ile birlikte ise sağlıklı saç derisi, cilt dokusu söz konusu olacaktır.

Kayısı

Kayısı, gençleşmenin en güzel yollarından biridir. Cildiniz için son derece önemli bir içeriği var. Narin ve kuru ciltler dendiğinde, akla gelen kayısı oluyor. Aynı zamanda cildin yaşlanmayı önleyen etkisi de dokuyu yenileme işlevi ile mümkün oluyor. Cildinizdeki pürüzlerin azaltılması, elastik yapısının geri kazanılması gibi etkileri de olacaktır. Hücreleri yenilenmesine katkıda bulunacak olduğundan, kadifemsi bir görünüm için direkt olarak tercih edebilirsiniz. Kırışıklıkları onaran bir yağ kullanarak cilt dokusunun yenilenmesi için bitkisel çözüm sağlayabilirsiniz.

Polen

Doku yenileme konusunda etkili olan bir diğer çözüm önerisi polen oluyor. Arıların çiçeklerden topladığı sarı tomurcuklar polendir. Uzun ömür ve genç cilt için ir kaynak olarak gösterilir. Hücreleri sürekli olarak yenileyen ve doğal etkisi ile cildinizi güzelleştiren bir başka doğal çözümdür. Dilerseniz hemen cildi yenileyen bitkiler arasında olan bu polenleri de tercih edebilirsiniz. Yapmanız gereken, kısa süre içinde polenlerin tüketimidir. Tüketimin en iyi şekilde olması, düzenli olması gibi durumları göz önünde bulundurarak polen ile çözümü sağlayabilirsiniz.

Limon Kabuğu Uçucu Yağı

Kozmetik ürünlerinde de sık sık içerikte yer alır. Cilt üzerinde gerici bir etki yaratmanın dışında aynı zamanda iyi bir uyarıcıdır. Bunun için de mutlaka kullanımı önerilir. Yağlı ve akneli olan ciltler için direkt olarak kullanılarak cilt dokusunun iyileştirilmesi konusundaki etkisini görebilirsiniz. Aynı zamanda direkt olarak ciltte canlılık ve parlaklık da kazandıracaktır. Aynı zamanda nar meyvesinin çekirdeklerinin soğuk sıkılmasından elde edilen çekirdek yağı da cilt dokusunu yenileyen bitkisel yağlar arasında yer alır. Siz de uygulama yaparak etkisini görebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.