DOLAR 32,3133 0.18%
EURO 35,0800 -0.17%
ALTIN 2.277,450,01
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Zeynep Oral ve Özcan Arca Nâzım’ı anlattı

Zeynep Oral ve Özcan Arca Nâzım’ı anlattı

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:20
Zeynep Oral ve Özcan Arca Nâzım’ı anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteci yazar Zeynep Oral ve Nâzım Hikmet Vakfı Başkanvekili Özcan Arca, NâzımHikmet Vakfı Edebiyat Söyleşileri çerçevesinde Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) edebiyatseverlerle buluştu. Büyük ustanın hayatı boyunca verdiği mücadelelerden bilinmeyen yönlerine kadar çok sayıda konunun konuşulduğu söyleşi büyük beğeni topladı.

 

Lüleburgaz Belediyesi ile Nâzım Hikmet Vakfı iş birliğiyle LYSA’da Nâzım Hikmet’i Tanımak ve Anlamak konulu söyleşi düzenledi. Söyleşiye Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, eşi Aysu Yetim Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve edebiyatseverler katıldı. Nâzım Hikmet Vakfı Edebiyat Söyleşileri kapsamında Kerim Budak Çal Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte gazeteci yazar Zeynep Oral ile Nâzım Hikmet Vakfı Başkanvekili Özcan Arca konuşmacı olarak yer aldı. Nâzım’ın hayatından kesitler sunan Oral ve Arca, söyleşiye katılan edebiyatseverlerden büyük beğeni topladı.

 

Kitaplarını imzaladı

Öte yandan gazeteci Zeynep Oral söyleşi öncesi ve sonrasında imza etkinliği düzenleyerek kitapseverlere yazmış “O Güzel İnsanlar” isimli kitabını imzaladı. Başkan Gerenli ve eşi Aysu Yetim Gerenli de günün anısına kitap imzalattı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.