DOLAR 32,5736 0.26%
EURO 34,7529 -0.06%
ALTIN 2.493,310,37
BITCOIN 20385061,71%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Üsküdar Belediyesi Hayvan Dostlarını Unutmadı! Minik Dostlar Sahipleriyle Boğaz Turuna Çıktı
  • Karşıyaka Haber
  • Gündem
  • Üsküdar Belediyesi Hayvan Dostlarını Unutmadı! Minik Dostlar Sahipleriyle Boğaz Turuna Çıktı

Üsküdar Belediyesi Hayvan Dostlarını Unutmadı! Minik Dostlar Sahipleriyle Boğaz Turuna Çıktı

ABONE OL
Ekim 4, 2021 14:30
Üsküdar Belediyesi Hayvan Dostlarını Unutmadı! Minik Dostlar Sahipleriyle Boğaz Turuna Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gerçekleştirdiği etkinliklerle her kesimden insanın hayatına dokunan Üsküdar Belediyesi, hayvan dostlarımızı da unutmadı. Hayvanları Koruma Günü’ne özel olarak düzenlediği “Minik Dostunu Al Gel” etkinliğinde hayvan sahipleri ile sevimli dostlarını çok özel bir etkinlikte bir araya getirdi.  Üsküdar Belediyesi, minik dostları sahipleri ile birlikte Valide Sultan Gemisi’yle Boğaz turuna çıkardı. Minik dostlar sahipleriyle birlikte mutlu ve keyifli dakikalar geçirdi. 

 

 

Üsküdar Belediyesi Hayvanları Koruma Günü’nde minik dostlara çok özel bir etkinlik düzenledi.  "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" kapsamında düzenlenen etkinlikte hayvan severler ile minik dostlar Boğaz turu gerçekleştirdi. Özel tur için Üsküdar İskelesine gelen hayvan sahipleri, yanlarında getirdikleri kedi, köpek ve kuş gibi minik dostlarıyla birlikte turu gerçekleştirecek Valide Sultan Gemisi’nde yerlerini aldılar. 

 

Minik dostlarını çoğunlukla kucaklarında taşımayı tercih eden Üsküdarlı hayvan severler, diğer konuklarla birlikte tanışma ve sohbet etme imkânı buldular. 

 

Boğaz turu sırasında misafirlere seslenen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi’nin hayvanları şehrin bir parçası olarak gördüğünü söyledi. Minik dostlar ve sahiplerini için belediyenin tüm imkânlarını sonuna kadar zorladıklarını belirten Hilmi Türkmen,  "Bizler minik dostlarımızla mutluyuz. Onlarla yaşarsak, hayat güzel demektir. Bugün çok anlamı bir gün, böyle bir günde çok önemli misafirlerimiz var. Minik dostlarımız ve siz değerli hayvan severimiz iyi ki varsınız. İyi ki Üsküdar var" dedi.

 

Üsküdar Belediyesi olarak hayvanların sağlığı ve mutluluğu için çaba harcadıklarını söyleyen Türkmen, “Bu sevimli dostlarımız için öncelikle her türlü imkâna sahip Minik Dostlar Kliniğini hizmete açtık. Çok sayıda noktaya kedi ve köpeklerin barınabilmesi için özel barınaklar yerleştirdik. Hekimbaşı’ndaki hayvan barınağımız da hiç fena değil. Özel bakıma muhtaç minik dostlarımızı orada misafir ediyoruz. Yakın zamanda da Minik dostlar kliniğinin hemen yanında ileri teknoloji ve imkânlara sahip ameliyathanemizi de sevimli dostlarımız için hizmete aldık. Burada hayvanlarımızın tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Acil ambulansımız mevcut. Yaralı ve hasta hayvanlarımızı direkt olarak evlerinden alarak tedavi edebiliyoruz. Bizim burayı anlatmaya inanın hiç gerek yok. Her şeyi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Minik dostlarımızın sağlığı ve mutluluğu bizler için çok önemli. Onlara yılda sadece bir gün değil, her gün gece gündüz sahip çıkıyoruz. Özel ekiplerimiz, ambulansımız ve özel araçlarımız Üsküdar’ımızın her köşesine hizmet veriyor. “

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.