DOLAR 32,3185 0.2%
EURO 35,1225 -0.03%
ALTIN 2.293,710,72
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
TürkTraktör'ün Geleceğe Hazırlar Podcast Serisi'nde Tarımda Teknoloji ve Traktörlerin Gelişimi Konuşuldu
  • Karşıyaka Haber
  • Magazin
  • TürkTraktör'ün Geleceğe Hazırlar Podcast Serisi'nde Tarımda Teknoloji ve Traktörlerin Gelişimi Konuşuldu

TürkTraktör'ün Geleceğe Hazırlar Podcast Serisi'nde Tarımda Teknoloji ve Traktörlerin Gelişimi Konuşuldu

ABONE OL
Şubat 1, 2023 16:30
TürkTraktör'ün Geleceğe Hazırlar Podcast Serisi'nde Tarımda Teknoloji ve Traktörlerin Gelişimi Konuşuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TürkTraktör’ün “Geleceğe Hazırlar” podcast serisinin üçüncü bölümü yayınlandı. Yeni bölümde traktör dünyasının yakından takip edilen yayını Traktörmetre’nin yapımcı ve sunucusu, aynı zamanda “Dünyada Yılın Traktörü Yarışması” jüri üyesi Ömer Kuloğlu ile tarımda teknoloji kullanımı, traktörlerin gelişimi ve çiftçilerin beklentileri üzerine konuşuldu.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör’ün deneyimli gazeteci Aslı Şafak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirdiği Geleceğe Hazırlar podcast serisinin üçüncü bölümü platformlarda yerini aldı. Tarımı ve şehirleri dönüştürüp geleceğe hazırlama amacını podcast dünyasına da taşıyan TürkTraktör, yılın ilk programında tarımda teknoloji ve traktörlerin gelişimi konusunu masaya yatırdı.

Uzun yıllardır yaptığı traktör incelemeleriyle sektörün en çok takip edilen programlarından Traktörmetre’nin yapımcı ve sunucusu Ömer Kuloğlu’nun konuk olduğu yayında, tarımdaki yeni uygulamaların tarlalara nasıl adapte edildiğinden dünyada ve Türkiye’deki yeni tarımsal gelişmelere ve yüksek teknolojiyle üretilen traktörlerin yarattığı etkiye kadar pek çok konuya değinildi.

“Geleceğe Hazırlar” her yeni bölümde, birbirinden değerli konukların katılımıyla tarım teknolojisinden ve toprağın ekonomisinden ilham veren girişim hikayelerine, verimli tarım uygulamalarından sürdürülebilir şehirlere kadar ilgi çekici ve ufuk açan birçok konuyu dinleyicilerle buluşturuyor. “Geleceğe Hazırlar” podcast serisine Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts ve YouTube platformlarından erişilebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.