DOLAR 32,5416 -0.04%
EURO 34,9257 0.07%
ALTIN 2.431,950,09
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
TDP Bolu İl Başkanı Mithat Eser, “Var Gücümüzle Çalışmaya Devam”

TDP Bolu İl Başkanı Mithat Eser, “Var Gücümüzle Çalışmaya Devam”

ABONE OL
Eylül 28, 2021 21:10
TDP Bolu İl Başkanı Mithat Eser, “Var Gücümüzle Çalışmaya Devam”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Bolu İl Başkanı Mithat Eser, “Parti içinde başlattığımız bu demokrasi şölenini iktidara geldiğimizde de toplum içerisinde uygulayacağız” dedi.
Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen Birinci Olağan Kurultay’da 933 delege oy kullandı. Sarıgül, geçerli 635 oyun tamamını alarak tekrar Genel Başkan oldu.
Kurultayın ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Bolu İl Başkanı Mithat Eser, “Bizler Türkiye Değişim Partisi olarak ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek, sadece delegelerin değil, üyelerimizde oyları ile genel başkanımızı seçtik. Parti içinde başlattığımız bu demokrasi şölenini iktidara geldiğimizde de toplum içerisinde uygulayacağız. Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte ise bizleri parti olarak yoğun günler beklemektedir. Bizler vatandaşlarımız için, esnafımız için, çiftçimiz için, öğrencilerimi, gençlerimiz için çalışmaya hazırız. Yorulmadan, of bile demeden çalışacağız. Bundan sonraki süreçte ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.