DOLAR 32,4891 -0.18%
EURO 35,0055 0.39%
ALTIN 2.433,750,45
BITCOIN 2096115-0,70%
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Serengeti’nin Destansı Keşfi İkinci Bölümüyle BBC Earth’te

Serengeti’nin Destansı Keşfi İkinci Bölümüyle BBC Earth’te

ABONE OL
Eylül 23, 2021 05:04
Serengeti’nin Destansı Keşfi İkinci Bölümüyle BBC Earth’te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serengeti ekosistemi içerisinde yaşam mücadelesi veren savana hayvanlarının öyküsü ünlü İngiliz yönetmen John Downer farkıyla ekranlara dönüyor. İlk bölümüyle yoğun ilgi gören Serengeti, ikinci bölümüyle 24 Ekim Pazar günü saat 19:00’da Digitürk, Tivibu ve D-Smart üzerinden izlenebilen BBC Earth’te izleyici ile buluşuyor.

 

Serengeti belgeselinin ikinci bölümü, her biri birbirinden renkli savana hayvanlarının zorlu hikayelerini konu alırken, korunaklı doğasıyla büyüleyici bir atmosfer yaratan Serengeti’nin keşfedilmeyi bekleyen köşelerine destansı bir yolculuğa çıkarıyor. İleri ve çığır açan teknikler kullanılarak filme alınan bu belgesel, simgeleşen savana hayvanlarının dramatik hikayelerini yakalamak için geri dönüyor. Hayvanlar alemindeki çarpık ilişkilere ve aile bağlarına tanık olacağımız bu yapımda, geleneksel hayatta kalma öyküsü bir adım öteye taşınıyor. Bu keşfe yeni karakterler de dahil olurken, tanıdık yüzler de hikayelerine kaldığı yerden devam ediyor. Kıskançlık, rekabet, trajedi, zafer ve büyük kayıplar… Bu efsanevi toprakların kalbinde çarpıcı bir şekilde ortaya çıkıyor. Bereketli toprakları, nehirleri ve temiz havasıyla açlık ve kuraklık Serengeti’de bir sorun değil. Ancak ilişkiler söz konusu olduğunda kahramanlarımız kendilerini bir dizi beklenmedik mücadelenin içerisinde buluyor. BBC Earth izleyicileri Ekim ayında dünyanın uzak bir köşesindeki büyüleyici canlılarının karmaşık ilişkilerine, heyecan verici savaşlarına ve hassas anlarına şahit olacaklar.

 

Afrika’dan Alaska’ya… Sıfırın Altında Yaşam yeni sezonuyla geliyor!

 

Ekim ayında BBC Earth ekranına gelecek bir diğer yapım ise Sıfırın Altında Yaşam. Dokuzuncu sezonuyla geri dönen seri, en çetin koşullara dayanıklı cesur insanların Alaska'daki günlük hayatlarını konu alıyor. Bu kez ise, uzun, karanlık ve dondurucu bir kışı atlatmak için savaşan dört hanenin yaşadığı zorlukları eşlik edeceğiz. ABD'nin devasa Alaska eyaleti, düzenli olarak – 62 santigrat dereceye düşen sıcaklıklar ile dünyanın en ölümcül hava koşullarına sahip bölgelerinden biri. Yine de, dünyanın en sert, en dirençli ve sıcak insanlarından bazılarına da ev sahipliği yapıyor. Vahşi ve bir o kadar soğuk bir coğrafyada hayatta kalmayı başaran insanların ilginç hikayeleri, 12 Ekim Salı günü saat 22:00’da BBC Earth ekranına geliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.