DOLAR 32,3492 0.29%
EURO 35,1153 -0.07%
ALTIN 2.310,541,46
BITCOIN 22937433,74%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
PUBG MOBILE Resmi Akıbet Modu Çıktı

PUBG MOBILE Resmi Akıbet Modu Çıktı

ABONE OL
Aralık 2, 2022 15:30
PUBG MOBILE Resmi Akıbet Modu Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akıbet modu, zırh ve ateşli silah yükseltmeleri, erzak zulaları ve Geri Çağırma Kuleleri değişikliği dahil olmak üzere tamamen yenilenerek geri döndü!

 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, resmi Akıbet Modu ile oyuncuların en sevdiği modu bir dizi yeni özellik ve yükseltme ile birlikte tamamen elden geçirildiğini duyurdu.

 

Yeni ve geliştirilmiş bir Akıbet modu için hazır olun! İkonik modun bu revizyonlu versiyonu, zırh yuvaları içeren bir yelek içerdiği gibi yeni yükseltme kasalarından, ateşli silahları yükseltme özelliğini de getiriyor. 

 

Oyuncular artık aldıkları ağır hasarlardan sonra sağlığın hızla iyileşmesini ve enerjinin zamanla düşmeden korunmasını sağlayan bir sistem yükseltmesinden yararlanabilecekler. Hareket halindeyken sağlık ve enerjiyi yenilemek için ilk yardım kitleri ve enerji içecekleri eklendi. Üstelik bu yeni kitleri kullanırken iyileşme artık sınırlanmıyor. İlaç dolapları da oyunculara daha fazla iyileştirme seçeneği sunmak için duvarlara monte edilmiş olarak oyunda bulunabilecek.

 

Akıbet Modu ayrıca sekiz yeni sığınak, erzakla dolu ancak sıkı korunan dört Muhafız Karakolları’na ve gizli sandıklara ulaşmak için takip edilecek hazine haritalarının yanı sıra haritada rastgele ortaya çıkan tırı da içerecek. Ancak dikkat edin, oyuncular Çağrı Kulelerini kullandıklarında artık konumları diğer oyuncular tarafından gözükebilecek. Yani sıkı bir savunma yapmaya hazır olun! 

 

Resmi Akıbet Modu, oynanış stratejisini ve derinliği muazzam bir şekilde genişleterek oyunculara bu modda zafere ulaşmak için daha önce hiç olmadığı kadar çok yöntem sunuyor. 

 

Oyuncular PUBG MOBILE'ın Sürüm 2.3 Güncellemesinin bir parçası olarak şimdi Resmi Akıbet Moduna girebilirler! 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.