DOLAR 32,3378 0.23%
EURO 35,0927 -0.13%
ALTIN 2.307,791,34
BITCOIN 22873863,09%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
NN Hayat ve Emeklilik Riskten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Birsen Öztürk Kırçal oldu
  • Karşıyaka Haber
  • Ekonomi
  • NN Hayat ve Emeklilik Riskten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Birsen Öztürk Kırçal oldu

NN Hayat ve Emeklilik Riskten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Birsen Öztürk Kırçal oldu

ABONE OL
Ekim 1, 2021 19:30
NN Hayat ve Emeklilik Riskten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Birsen Öztürk Kırçal oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NN Hayat ve Emeklilik’in Risk Genel Müdür Yardımcılığı görevine Birsen Öztürk Kırçal getirildi. 1 Ekim 2021 itibarıyla yeni görevine başlayan Kırçal, üst yönetim ekibinin bir parçası olarak Genel Müdür Anna  Grzelonska’ya bağlı olarak çalışmalarını sürdürecek.

 

 

Dünyanın  köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik’in Riskten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Birsen Öztürk Kırçal getirildi.   

 

Strasbourg Üniversitesi Ekonomi ve Aktüerya bölümlerinden mezun olan Birsen Öztürk Kırçal,  2019 yılından bu yana Cigna’da Teknik ve Aktüeryadan sorumlu üst düzey yönetici olarak görev yapmaktaydı. 2020 yılı boyunca, mevcut görevlerine ek olarak Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı vekilliği görevini de üstlenen Kırçal, Cigna deneyiminden önce ise Allianz Türkiye, BNP Paribas Cardif Türkiye ve BNP Paribas Cardif Fransa’da kıdemli aktüeryal pozisyonlarda bulunmuştur.

 

NN Hayat ve Emeklilik Yönetim Ekibinde yer alacak olan Birsen Öztürk Kırçal, Aktüerya Raporlama ve Aktüerya Fiyatlama İkinci Hat İncelemesi, Risk, Uyum, Masak ve İç Kontrol’den sorumlu olacaktır.

 

 

 

NN Hayat ve Emeklilik Hakkında: 

NN Hayat ve Emeklilik, 19 ülkede faaliyet gösteren ve birçok Avrupa ülkesinde ve Japonya'da güçlü bir varlığı bulunan uluslararası bir sigorta ve yatırım yönetimi şirketi olan NN Group'un bir parçasıdır. Grup, tüm çalışanları ile yaklaşık 17 milyon müşteriye emeklilik, sigorta, yatırım ve bankacılık hizmetleri sunmaktadır. NN Group;  Nationale – Nederlanden, NN, NN Yatırım Ortakları, ABN AMRO Sigorta, Movir, AZL, BeFrank ve OHRA'yı içermektedir. NN Group, Euronext Amsterdam'da (NN) işlem görmektedir. Şirketin Türkiye’deki tarihçesi, 4 Aralık 2008 tarihinde NN Group’un (eski ünvanıyla ING Group) OYAK Emeklilik A.Ş.’nin 100 hissesini satın almasıyla başlamıştır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.